PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Un sătmărean a furat încasările dintr-un bar! S-a scuzat că l-a enervat barmanul și a vrut să se răzbune

Incident într-un bar dintr-o localitate din județul Satu Mare. Profitând de absența temporară a barmanului, un sătmărean, a furat portofelul acestuia ce conținea încasările din aparatele de jocuri de noroc, în valoare de 15.920 de lei.

După ce s-a aflat despre furt, reprezentanții barului au alertat autoritățile, care au identificat rapid suspectul cu ajutorul înregistrărilor camerelor de supraveghere.

Poliția s-a deplasat la locuința acestuia, unde au recuperat o parte din suma sustrasă, respectiv 12.900 de lei, găsită în buzunarul unei perechi de blugi. În fața anchetatorilor, bărbatul a recunoscut fapta, explicând că a acționat sub influența alcoolului și că a dorit inițial să se răzbune pe barman, care îl enervase.

În cadrul procesului, bărbatul și-a exprimat disponibilitatea de a presta muncă neremunerată în folosul comunității, în cazul în care va fi găsit vinovat.

Instanța l-a condamnat la o pedeapsă de 8 luni de închisoare, dar a amânat aplicarea acesteia pe o perioadă de doi ani de supraveghere. De asemenea, el a fost obligat să plătească 1.249 de lei pentru acoperirea prejudiciului rămas nerecuperat, precum și cheltuieli judiciare în valoare de 1.000 de lei.

Exit mobile version