PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

VIDEO. Părinții tânărului din Negrești-Oaș decedat în avion vor să dea în judecată compania aeriană

Familia lui Mihai, tânărul, în vârstă de 33 de ani, din județul Satu Mare, care a decedat în timpul unui zbor din Paris către Cluj-Napoca, acuză personalul de bord al avionului că nu i-au acordat primul ajutor necesar, susținând că fiul lor ar fi putut fi salvat.

Părinții bărbatului caută acum o firmă de avocatură pentru a iniția un proces împotriva companiei aeriene. Tatăl lui Mihai a declarat că, deși fiului său i s-a făcut rău și a leșinat, manevrele de resuscitare nu au fost efectuate imediat, pierzându-se timp prețios.

Avionul a aterizat de urgență pe aeroportul din Frankfurt, însă personalul medical prezent nu a reușit să îl salveze.

Tatăl lui Mihai a mai spus că soției acestuia, deși însărcinată și afectată emoțional, nu i s-au oferit îngrijiri medicale corespunzătoare.

Incidentul a transformat călătoria de întoarcere într-o tragedie, distrugând planurile de vacanță și reuniune ale familiei.  Vărul bărbatului a declarat că acesta „dorea să-i spună mamei sale că va avea un băiețel sau o fetiță”.

Avionul care efectua ruta Paris-Cluj a aterizat de urgență pe aeroportul din Frankfurt după ce Mihai a intrat în stop cardio-respirator în timpul zborului. Deși echipa medicală de la sol a intervenit timp de 30 de minute, starea bărbatului nu s-a îmbunătățit, iar acesta a decedat.

Mihai urmează să fie repatriat în zilele următoare, după ce a fost reținut în Germania în urma incidentului tragic.

Citește și:

Exit mobile version