PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

VIDEO. Patru tineri distrug indicatoare în Satu Mare. Distracţie bolnavă

ACTUALIZARE. Tinerii care au distrus indicatoare în municipiul Satu Mare au fost prinși. Acum au de plătit amenzi.

,,În urma verificărilor efectuate de polițiștii locali au fost identificați cei patru tineri care, în data de 18.08.2024, au lovit un indicator rutier pe strada Voltaire din municipiul Satu Mare, în persoana numiților J,K,E, H.K.V., P.Z.A și T.G., cu vârste cuprinse între 22 și 23 de ani, domiciliați în municipiul Satu Mare. Aceștia au fost sancționați contravențional. Menționăm că amenzile pentru faptele de acest gen sunt cuprinse între 500 – 1000 lei conform H.C.L. nr. 33/2011”, au transmis reprezentanții Poliției Locale.

Patru tineri distrug indicatoare în Satu Mare. Municipiul a fost scena unui act de vandalism în noaptea trecută, când patru tineri au distrus mai multe indicatoare rutiere din oraș.

Incidentul a fost surprins de o cameră video, iar imaginile arată momentul în care tinerii lovesc un indicator rutier. Tinerii au distrus mai multe indicatoare din zonă, dar acele momente nu au mai fost surprinse de cameră.

Poliția Locală Satu Mare s-a sesizat, deoarece tinerii au fost surprinşi şi pe alte străzi. A început o anchetă pentru identificarea și tragerea la răspundere a persoanelor implicate.

Aceștia urmează să fie trași la răspundere pentru faptele lor, iar autoritățile avertizează că astfel de acte de vandalism nu vor fi tolerate.

Distrugerea bunurilor publice nu numai că pune în pericol siguranța rutieră. Tinerii vor fi amendaţi şi vor trebui să suporte reparaţiile.

Exit mobile version