PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

VIDEO. Spectacol la Zilele Orașului Negrești-Oaș. Lume multă, distracție și super concerte

Spectacol la Zilele Orașului Negrești-Oaș. Evenimentul s-a încheiat duminică seara cu două concerte extraordinare și în aplauzele publicului care a fost și el la înălțime.

Zilele Orașului Negrești-Oaș s-a întins pe tot parcursul weekendului, iar evenimentul a fost unul plin de momente superbe. Sărbătoarea a început încă de vineri seara cu un spectacol minunat oferit de Gașca Zurli și a continuat sâmbătă după-masa, cu o paradă ce a pornit de la primărie până la scena amplasată în zona centrală a orașului. Tot sâmbătă a avut loc și un moment festiv în cadrul căruia au fost decernate titluri și diplome, iar seara s-a încheiat cu un concert marca Puya.

Evenimentul s-a încheiat duminică seara, 18 august, iar zona centrală a orașului a fost neîncăpătoare. Mira, una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi din țară, a urcat pe scena de la Negrești și a reușit să cucerească publicul atât datorită personalității sale, cât și grație talentului cu care a fost înzestrată.

Ultimul concert al serii a fost oferit de The Motans. Denis Roabeș a fost așteptat cu mult entuziasm de public, iar solistul nu a dezamăgit. Acesta a oferit un spectacol senzațional, iar cei prezenți i-au cântat melodiile și au aprins luminile telefoanelor mobile.

Ultima seară a Zilelor Orașului Negrești-Oaș s-a încheiat cu un spectaculos foc de artificii.

Vă prezentăm câteva imagini cu super concertele ce au avut loc duminică seara, la Negrești-Oaș:

 

Exit mobile version