PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

A început Expo Industry Satu Mare. Locuri de muncă, parada modei și concerte în Grădina Romei

A început Expo Industry Satu Mare. Grădina Romei va oferi, pe parcursul acestui weekend, oportunități de carieră și parteneriate, dar vine în fața sătmărenilor și cu programe cultural-artistice. La evenimentul ce are loc în acest sfârșit de săptămână, 13 – 15 septembrie, participă zeci de firme atât din Satu Mare, cât și din județele vecine: ,,Firmele oferă produsele fabricate, realizate, comercializate în județul Satu Mare. Oferim locuri de muncă, sunt peste 300 de locuri de muncă, de la portar până la director, iar toată lumea poate să își găsească un job”, a spus ing. Bura-Maksay István-Péter, organizator al evenimentului, la deschiderea acestei noi ediții.

Cu cea de-a IV-a ediție ne-am propus să oferim, ca și până acum, cadru profesional și oportunitate de interconectare și socializare între expozanți, precum și între expozanți și public. Este întotdeauna o plăcere să fim promotorii și susținătorii profesioniștilor din diferite domenii, producătorilor autohtoni care știu să aducă plus-valoare comunității sătmărene și societății în care își desfășoară activitatea”, a mai declarat organizatorul evenimentului.

Închegarea relațiilor profesionale între profesioniști, la nivel județean și nu numai, este un aspect întotdeauna primordial, mai ales când vine vorba de susținerea reciprocă a companiilor locale. Importanța evenimentelor de acest gen vizează industriile din diferite domenii ce își desfășoară activitatea în județul nostru, care de altfel este un punct important pe harta României, Satu Mare aflându-se la granița cu alte două țări din Europa.

Schimbările constante din industriile precum cea de fabricare a mobilei, a textilelor, industria auto etc. ne determină an de an să ne dezvoltăm și transformăm pentru a ține pasul cu lumea și tehnologia de pretutindeni. Poziționarea noastră într-o zonă geografică extrem de avantajoasă din prisma localizării, precum și din pricina infrastructurii și a capacității forței de muncă extraordinare ne ajută an de an să creștem și să găzduim noi companii multinaționale globale”, mai spune organizatorul Expo Industry Satu Mare.

Și în acest an expozanții vor oferi noi oportunități în materie de cariere pentru cei interesați, promovându-și locurile de muncă disponibile, facilitând recrutarea directă. Ca întotdeauna, se pregătește și un program cultural-artistic, inclusiv concerte, DJ, Rock și muzică ușoară, alături cu formații românești și maghiare.

Programul cultural-artistic a evenimentului:

Exit mobile version