PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

A murit Ioan Bran, fondatorul distileriei Bran. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Ioan Bran

Ioan Bran, fondatorul renumitei distilerii Bran și una dintre cele mai cunoscute figuri din industria producției de băuturi spirtoase din România, a încetat din viață chiar în ziua în care ar fi sărbătorit încă un an de viață. Vestea tragică a fost însoțită de un mesaj emoționant postat de fiica sa, Ioana Bran, fost ministru al Tineretului și Sportului, care și-a exprimat durerea și recunoștința față de tatăl său.

„Cele mai grele cuvinte azi de ziua ta, tăticul meu! Fără cuvinte prea multe, cu multă durere, cu multă iubire, cu lacrimi și amintiri memorabile în gând și suflet! Ziua în care ai venit pe această lume este și ziua în care Dumnezeu a ales să te ducă de-a dreapta Lui! Recunoscătoare și îți mulțumesc tăticule pentru tot! Te iubesc și azi și mâine și pentru totdeauna!”, a transmis Ioana Bran pe Facebook.

Ioan Bran a fost o personalitate marcantă a mediului de afaceri din Satu Mare, brandul Bran devenind un nume de referință în piața băuturilor din România.

Priveghiul va avea loc miercuri, 4 septembrie, de la ora 18:00, la capela din Păulești iar slujba de înmormântare va avea loc joi, 5 septembrie, de la ora 13:00, la capela din Roșiori.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Exit mobile version