PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Adrian Cozma, mesaj la început de an școlar: ,,Toți copiii trebuie să meargă la școală, pentru că toți copiii trebuie să aibă șanse egale”

Deputatul Adrian Cozma a transmis, luni, la început de an școlar, un mesaj prin care a subliniat că ,,toți copiii trebuie să meargă la școală, pentru că toți copiii trebuie să aibă șanse egale”, precizând, totodată, că ,,voi continua să mă lupt pentru școli mai bune, pentru dotări moderne”.

Redăm, mai jos, mesajul transmis de Adrian Cozma:

,,Astăzi a sunat primul clopoțel! Ca părinte, emoțiile care m-au încercat sunt greu de exprimat prin cuvinte! Acum știu și ceea ce-au simțit părinții mei cu ani în urmă! Ca fost elev, voi rămâne veșnic recunoscător celor care mi-au clădit destinul, profesorilor mei! Părinții mei, profesorii mei și învățătura m-au făcut om mare!

Ca politician sătmărean, voi continua să mă lupt pentru școli mai bune, pentru dotări moderne, pentru susținerea profesorilor implicați, pentru sprijinirea familiilor care au copii, pentru masă în școală și transport școlar pentru toți elevii, pentru eliminarea abandonului școlar!

Toți copiii trebuie să meargă la școală, pentru că toți copiii trebuie să aibă șanse egale! Cred cu putere că trebuie să continuăm să investim în educație, pentru că este cea mai bună investiție!”

 

Exit mobile version