PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Bursa Locurilor de Muncă pentru absolvenți, în curând, la Satu Mare!

Agenţia Judeteana pentru Ocuparea Forţei de Muncă Satu Mare anunţă desfăşurarea, în data de 11 octombrie 2024, a unei noi ediţii a Bursei locurilor de muncă pentru absolvenţi. Acţiunea îşi propune să faciliteze contactul direct între angajatori şi persoanele interesate în obţinerea unui loc de muncă.

Obiectivul principal al acestui eveniment il constituie cresterea gradului de ocupare pentru absolventi, nefiind excluse alte categorii de persoane aflate in cautarea unui loc de munca, prin intalnirea directa a cererii cu oferta de locuri de munca, in conditiile unei concurente loiale si transparente, care sa permita realizarea unui echilibru intre acestea in timpul cel mai scurt.

Absolventii unei forme de invatamint care nu si-au gasit inca un loc de munca, dar si alte categorii de persoane au sansa de a intra pe piata muncii, la Bursa Locurilor de Munca pentru Absolventi, ce va avea loc in data de 11 octombrie 2024 de la ora 9, la Casa de Cultura a Sindicatelor Satu Mare.

„Invităm toate persoanele interesate să se alăture acestui eveniment și să profite de oportunitatea unică de a face pasul următor în cariera lor, atat persoanele calificate cat si cele necalificate”, este mesajul transmis de AJOFM Satu Mare.

Agenții economici, interesati să participe la bursă, sunt asteptati să contacteze AJOFM si sa transmita ofertele de locuri de muncă, pe adresa de e-mail ajofm.sm@anofm.gov.ro, în care să specifice optiunea participarii la bursă si numărul locurilor de muncă vacante de care dispun, precum si meseriile corespunzătoare acestora.

Informaţii suplimentare se pot obţine şi la numerele de telefon: 0261770237, fax. 0261770238

 

Exit mobile version