PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Diana Creț, mesaj pentru părinții din Satu Mare: ,,Nu este responsabilitatea noastră, a părinților, să dotăm unitățile de învățământ”

Diana Creț, președintele filialei municipale USR Satu Mare și consilier local, a transmis un mesaj părinților din Satu Mare înainte de începerea noului an școlar. Ea a ținut să sublinieze că școlile și grădinițele din Satu Mare au primit finanțare prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR), iar ,,primăria trebuie să își facă treaba”: ,,Nu este responsabilitatea noastră, a părinților, să dotăm unitățile de învățământ”, spune Diana Creț.

Redăm, mai jos, mesajul transmis de președintele filialei municipale USR Satu Mare:

,,Dragi părinți, dacă aveți un copil la școală sau la grădiniță nu vă cheltuiți banii pe mobilier, laptopuri, imprimante sau altele asemenea. PNRR a fost creat de USR când a fost la guvernare. Acesta este un program prin care și Primăria Satu Mare a accesat 55 de milioane de lei pentru dotarea tuturor școlilor și grădinițelor din oraș. Așteptați ca echipamentele să ajungă în școala sau grădinița unde învață copilul dumneavoastră. Cereți directorului sau directoarei să se intereseze când vor ajunge aceste echipamente. Nu este responsabilitatea noastră, a părinților, să dotăm unitățile de învățământ, ci a celor pe care i-am ales. Dați-le ocazia să-și facă treaba”, a declarat Diana Creț.

Exit mobile version