PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Exproprierile pentru Centură încă nu au fost finalizate, la doi ani de la deschiderea drumului

Exproprierile pentru Centură încă nu au fost finalizate, la doi ani de la deschiderea drumului. Peste o sută de persoane încă așteaptă să își primească banii.

Varianta de ocolire a municipiului Satu Mare a fost finalizată în vara anului 2022, iar exproprierile încă nu au fost finalizare la mai bine de doi ani de la deschiderea drumului. Un număr de 119 persoane mai au de primit 24.000 de lei, iar un proiect de hotărâre în acest sens urmează să fie aprobat în ședința de Guvern de astăzi.

,,Proiect de hotărâre de Guvern privind suplimentarea pe anul 2024 a sumei prevăzute ca justă despăgubire aprobată prin Hotărârea Guvernului nr. 1115/2021 privind declanșarea procedurilor de expropriere a tuturor imobilelor proprietate privată situate pe amplasamentul suplimentar care fac parte din coridorul de expropriere al lucrării de utilitate publică de interes național “Varianta de ocolire a municipiului Satu Mare”, precum și modificarea și completarea anexei nr. 2 la Hotărârea Guvernului 1115/2021”, se arată în proiectul de hotărâre.

Centura municipiului Satu Mare a fost inaugurată în data de 8 iulie 2022.

Exit mobile version