PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

FOTO. Cei mai buni, rapizi și rezistenți pompieri din țară, premiați la Satu Mare. Și cadrele feminine au fost la înălțime

În cadrul Concursului Internațional SCĂRI ediția a XI-a, 2024 Satu Mare, organizat de către Inspectoratul pentru Situații de Urgență SOMEȘ al județului Satu Mare, au fost desemnați cei mai buni, rezistenți și rapizi pompieri salvatori, din cele 10 județe participante.

Finalul competiției a adus cu sine festivitatea de închidere, la care Inspector șef ISU SM, colonel Buzduga Sergiu Marius a felicitat și a premiat concurenții după cum urmează:

Secțiunea INDIVIDUAL

La categoria sub 30 ani:

locul 1 a fost obținut de către ISU CLUJ, Plt. Marina Vlad, cu timpul de 57 sec.

locul 2 ISU ALBA, plt.maj.Popa Ioan, cu timpul de 1 minut

locul 3 ISU ALBA, soldat Ivan Marius Ioan, cu timpul de 1 minut și 4 secunde .

La categoria 30- 40 ani:

locul 1 a fost obținut de către ISU MM, sg.maj. Grigor Caludiu Cristian, cu timpul de 1 minut

locul 2 ISU CLUJ, sg.maj.Nasui Samuel , 1minut, 6 secunde

locul 3 ISU Sălaj, slt.Mureșan Marius,  1 minut și 17 secunde

La categoria plus 40 ani:

locul 1 a fost obținut de către ISU MUREȘ, plt.adj. Tamas Lorand, cu timpul de  1 minut și 1 secundă

locul 2  ISU SATU MARE, Detașamentul de Pompieri Satu Mare, plt.adj. Kompasz Gabriel, cu timpul de 1 minut și 9 secunde,

locul 3 ISU ALBA plt.adj.Avram Mihai Nicolae,  1 minut și 10 secunde.

Secțiunea ECHIPE

La categoria sub 30 ani:

locul 1 a fost obținut de către ISU ALBA , plt. maj. Popa Ioan, soldat Ivan Marius, cu timpul de 59 secunde

locul II ISU Cluj, plt.Marina Vlad, lt.Garbau Cosmin, 1 minut și 4 secunde

locul III ISU MARAMUREȘ sg.maj.Grigor Claudiu, soldat Rad Iulian, 1minut și 7 secunde.

La categoria 30- 40 ani:

locul 1 a fost obținut de către ISU CLUJ, plt.adj. Cojocariu Laurențiu, sg.maj. Nasui Samuel cu timpul de 1 minut și 13 secunde locul II ISU ALBA, plt.adj.Avram Mihai,  plt.adj. Ranca Vasile , 1.minut, 22 secunde locul III ISU SATU MARE, Detașamentul de pompieri Carei, plt.adj. Chiorean Bujor și sg.maj. Maier Ionuț, 2 minute, 29 secunde.

La categoria plus 40 ani, locul 1 a fost obținut de către ISU Harghita, plt.adj. Boldiszar Istvan, plt.adj. Sillo Barna, cu timpul de 1 minut si 20 secunde, locul II ISU Maramureș, plt.adj.sef Muceag Sergiu, plt.adj.sef Deak Ferenk, 1 minut și 51 secunde.

Clasamentul pentru cadrele militare feminine, care au participat exemplar la această competiție a arătat după cum urmează:

Categoria sub 30 ani:

Locul 1- ISU SIBIU, plt. maj.

Niță Maria cu timpul de 1 minut și 44 secunde

Locul 2- ISU CLUJ, sg.maj.Repede Ioana, cu timpul de 2 minute și 34 secunde.

Categoria 30-40 ani:

Locul 1 a fost obținut de către cpt. Negrea Simona Miroslava care a obținut rezultatul de 2 minute și 25 secunde. A reprezentat cu mândrie ISU SATU MARE.

PREMIUL SPECIAL pentru cel mai bun timp înregistrat la ediția a XI-a a Concursului Internațional SCĂRI a fost obținut de către plt. Marina Vlad din cadrul ISU CLUJ, care a obținut timpul de 57 secunde.

,,Felicitări tuturor județelor participante și mulțumiri partenerilor întreprinzători, care s-au alăturat Concursului Internațional SCĂRI ediția a XI-a, 2024 Satu Mare. Această competiție rămâne un exercițiu de căpătâi în antrenarea pompierilor militari, în situația producerii unui incendiu la clădiri înalte cu aglomerări de persoane”, transmite ISU Satu Mare.

 

Exit mobile version