PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

FOTO. O căsnicie începută la „La Dâmburi”. Povestea emoționantă a unui cuplu din Satu Mare!

O sătmăreancă a împărtășit pe Facebook o poveste emoționantă despre legătura specială pe care o are cu festivalul „La Dâmburi”. Într-o postare însoțită de o fotografie alături de soțul și copilul lor, ea a dezvăluit că în urmă cu 10 ani, la acest festival, și-a întâlnit pentru prima dată partenerul de viață.

Pentru ei, „La Dâmburi” este mai mult decât un simplu festival, este locul unde a început povestea lor și unde s-a format un mic univers de fericire. Această amintire specială a fost marcată acum și de prezența fiului lor, ceea ce face ca festivalul să fie un loc cu o semnificație profundă pentru întreaga lor familie.

„”La Dâmburi” a fost mereu mai mult decât un simplu festival pentru noi. Aici, acum 10 ani, ne-am întâlnit pentru prima dată, iar acea întâlnire a schimbat totul. În mijlocul muzicii, râsetelor și a vibrației, am descoperit acea conexiune unică care ne-a adus împreună.

Astăzi, privim în urmă la acei ani cu recunoștință, pentru că nu doar că ne-am găsit unul pe altul, dar am și creat împreună un mic univers, în care fericirea noastră a devenit și mai mare odată cu venirea pe lume a baietelului nostru. “La Dâmburi” este mai mult decât o amintire frumoasă, este locul unde povestea noastră a început și de unde am pornit în această călătorie minunată, împreună, ca o familie”, a scris aceasta pe Facebook.

Exit mobile version