PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

FOTO/VIDEO. Găurile din asfalt au fost ”reparate” cu… pietre și cărămizi. Localnicii sunt revoltați: ,,Drumul e distrus!”

Găurile din asfalt ce au apărut în localitatea Târșolț din județul Satu Mare au fost reparate cu… pietre și cărămizi. Drumul a ajuns să arate ca după bombardament după ce în localitate au avut loc lucrări la sistemul de canalizare. Oamenii sunt revoltați și cer ca problema să fie rezolvată de urgență, întrucât în acest moment în zonă riscul de producere a accidentelor este unul ridicat. 

,,Toți locuitorii sunt revoltați de starea drumurilor din comună, după lucrările de canalizare efectuate. (…)  Acest drum înainte a fost perfect, dar de când domnii au venit cu lucrările drumul este distrus. Oamenii își distrug mașinile, iar ambulanța ajunge cu greu la cei care au probleme”, a declarat, pentru PortalSM, unul dintre locuitorii comunei Târșolț.

O echipă a știrilor Kanal D a fost prezentă la Târșolț și a realizat un material video în care sunt prezentate problemele care pun în pericol viața cetățenilor și a celor care tranzitează comuna:

 

 

Exit mobile version