PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

VIDEO. S-a deschis Luna Play – un nou loc de petreceri pentru copii

Luna Play, un loc de joacă modern și distractiv, a fost inaugurat, în acest weekend, în localitatea Odoreu. La deschiderea locației au participat, pe lângă autorităţile locale, zeci de copii și părinți, iar atmosfera a fost una plină de veselie și distracție. Investiţia este una privată, realizată de către Flaviu Eszlari alături de soţia sa Renata.

Amplasat pe un teren generos, locul de joacă oferă facilități atât pentru interior, cât și pentru exterior. Conceput pentru a oferi o experiență de distracție și dezvoltare pentru copii, locul de joacă dispune de multiple atracții. În interior, copiii pot să se distreze pe tobogane, să se cațere, să se dea în leagăne și să participe la jocuri de rol.

În exterior, Luna Play pune la dispoziție jocuri specifice, creând un spațiu sigur și plăcut pentru copiii care iubesc să se joace în aer liber.

Locul de joacă este ideal pentru petreceri tematice, zile de naştere, aniversări, oferind astfel o soluție completă pentru organizarea de evenimente dedicate copiilor. Locul de joacă are o capacitate de 30 de copii şi 30 de adulţi. Mâncarea se poate asigura în sistem catering, iar băuturile pot fi comandate de la cafeneaua localului.

De asemenea, locul de joacă va fi deschis şi pentru distracţia cu ora. Cei care îi însoţesc pe copii au la dispoziție o cafenea adiacentă, unde pot socializa sau lucra, având în același timp o vedere asupra copiilor.

Felicitări din partea autorităţilor locale

Primarul Dumitru Pop a ţinut să arate că autorităţile locale se străduiesc să facă lucruri pentru părinţi şi copii, iar această iniţiativă vine în completare.

Cineva din privat, curajos, cu banii lui, investeşte pentru copiii noştri. Bucuria noastră este cu atât mai mare cu cât copiii noştri, pe lângă activităţile de la grădiniţă, şcoală şi parcurile comunei, au un avantaj deosebit şi mult mai special. Îl felicit pe Flaviu pentru curajul de a investi într-un business. Idei avem toţi, dar punerea în practică face diferenţa dintre un om de acţiune şi unul care are doar idei”, a spus primarul.

Contact

Adresă: Strada Unirii, nr. 84, localitatea Odoreu

Program: 15:00 – 20:00

Telefon programări petreceri: 0748627494 sau 0747341448

Facebook: Luna Play

Exit mobile version