PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Networking în afaceri în Era Digitală: De ce întâlnirile fizice rămân esențiale? Vino la evenimentul BNI Satu Mare!

Networking în afaceri în Era Digitală. BNI Samus Satu Mare vă invită să explorați puterea networkingului într-o lume dominată de social media și inteligența artificială! Sâmbătă, 14 septembrie, de la ora 15:00, sunteți așteptați la cortul de protocol din cadrul Expo Industry Satu Mare, eveniment ce se desfășoară în Grădina Romei, pentru a participa la discuția captivantă intitulată “Puterea networkingului în era social media și AI”.

Programul evenimentului va include:

Evenimentul se desfășoară în cadrul Expo Industry Satu Mare, ce are loc în perioada 13-15 septembrie, o platformă ideală pentru antreprenori, companii și profesioniști din diverse industrii să se conecteze și să își extindă rețelele de contacte.

De ce să participi?

Într-o epocă în care totul pare să se mute în online, acest eveniment oferă o șansă rară de a experimenta impactul autentic al networkingului față în față. Poţi să descoperi valorile și avantajele pe care le aduce apartenența la o rețea globală de business networking și să te conectezi cu alți profesioniști care îți împărtășesc interesele și viziunea.

Dacă vrei să înțelegi de ce networkingul tradițional nu și-a pierdut valoarea și cum poți să-l integrezi în strategiile moderne de afaceri, eşti aşteptat sâmbătă, 14 septembrie, la Expo Industry Satu Mare!

Exit mobile version