PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

OPORTUNITATE. Se eliberează mai multe apartamente de închiriat la Olimpia Residence District Satu Mare

Mai multe apartamente de la Olimpia Residence District Satu Mare se eliberează de la începutul lunii octombrie, oferind astfel posibilitate unor noi persoane de a le închiria şi ase bucura de facilităţile acestui complex nou. Olimpia Residence se axează în special pe delegaţii care vin în Satu Mare, stau perioade mai lungi şi preferă să locuiască în apartamente, dar apartamentele pot fi închiriate de oricine.

Aceste apartamente de la Olimpia Residence District sunt perfecte pentru cei care își doresc confort, intimitate și facilități de top, într-un mediu sigur și elegant.

Dotări și facilități excepționale:

Acces facil și siguranță garantată: Olimpia Residence District oferă siguranţă sporită. Toate intrările sunt monitorizate pentru siguranța rezidenților. Curtea interioară este prevăzută cu parcare privată supravegheată, iar poarta automată cu telecomandă sporește gradul de securitate.

Locație de excepție: Situat într-o zonă liniștită (Strada Lacramioarei 55), dar cu acces rapid la puncte de interes din Satu Mare, complexul Olimpia Residence District combină confortul unei locuințe moderne cu beneficiile unei poziționări strategice.

Contact și vizionări: 0753016180

Vezi locația exactă aici.

Detalii mai multe găsiţi pe siteul Olimpia Residence.

Exit mobile version