PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

„Please, everybody”. Tânărul sătmărean Eric Deac își lansează albumul de debut la filarmonică

Eric Andrei Deac, un tânăr talentat din Satu Mare, își va lansa, în data de 13 septembrie 2024, albumul de debut „Please, everybody” la Filarmonica “Dinu Lipatti”. Absolvent al Liceului Teoretic German “Johann Ettinger” din Satu Mare, promoția 2024, și proaspăt student la Universitatea de Medicină și Farmacie “Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca, specializarea Medicină Generală, Eric îmbină cu succes pasiunea pentru muzică și dedicarea pentru cariera medicală.

Eric este compozitor și interpret, având o vastă experiență în domeniul muzical, acumulată de-a lungul anilor. Instrumentul său de suflet este pianul, la care cântă de la vârsta de 4 ani, dar este, de asemenea, un talentat chitarist, atât la chitară solo, cât și la chitară bas. De-a lungul timpului, Eric a fost membru activ în mai multe trupe locale din Satu Mare, susținând numeroase concerte care au contribuit la dezvoltarea sa ca muzician.

Albumul pe care îl lansează la Filarmonica “Dinu Lipatti” conține 7 piese originale, compuse de el însuși. Acest proiect reprezintă rezultatul a patru ani de muncă intensă și pasiune, iar lansarea albumului marchează un moment culminant în cariera sa muzicală. Eric este, de asemenea, membru al Uniunii Compozitorilor din România, o recunoaștere a talentului său compozițional.

Lansarea albumului său la Filarmonica din Satu Mare este doar începutul unei cariere muzicale promițătoare. Piesele sale, caracterizate prin sensibilitate și maturitate artistică, sunt o reflexie a căutării sale continue de a exprima emoții și povești prin muzică.

 

Exit mobile version