PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Pompierii militari sătmăreni merg în misiune de sprijin în județul Galați

Începând cu această dimineață, 42 de forțe profesioniste din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență SOMEȘ al județului Satu Mare au fost dislocate pentru a sprijini mobilizarea și efortul comun al structurilor de intervenție din toată țara, care acționează coordonat pentru salvarea vieții oamenilor, pentru minimalizarea pagubelor și pentru asigurarea sprijinului necesar comunităților afectate de inundații.

Pompierii sătmăreni se vor alătura celor aproape 1.000 de pompieri deja mobilizați din toată țara, contribuind la rapiditatea și eficiența intervențiilor în misiuni de salvare, refacere a infrastructurii și protejarea bunurilor populației, permițând un acces mai rapid și o acțiune coordonată în regiunile cele mai izolate sau grav afectate.

„Putere, camarazi! Faceți bine! În continuare, pompierii militari sătmăreni rămân mobilizați, 24 de ore din 24, pentru gestionarea operativă a situațiilor de urgență și acordarea primului ajutor medical specializat persoanelor aflate în dificultate”, transmite ISU Satu Mare. 

Exit mobile version