PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Probleme la o școală din Satu Mare. Părinții sunt disperați: ,,Sunt scandaluri, se fumează cu acordul profesorilor”

Probleme la o școală din municipiul Satu Mare. Părinții sunt disperați și spun că în școală se întâmplă multe lucruri urâte. ,,Sunt certuri, scandaluri, se fumează cu acordul profesorilor”. Oamenii solicită intervenția Inspectoratului Școlar. 

Este vorba de Liceul cu Program Sportiv (LPS) Satu Mare, acolo unde, spun părinții, problemele și incidentele se țin lanț. ,,Unele au fost sesizate prin 112, altele au fost ascunse”, spune un părinte care trage un semnal de alarmă și cere de urgență intervenția Inspectoratului Școlar.

Redăm, mai jos, mesajul transmis de unul dintre părinți:

,,Se întâmplă lucruri urâte ascunse sub preș de către conducere, profesori, învățători. Sunt scandaluri în școală, în curte, în sala de sport, în baie. Se fumează în spatele sălii de sport zilnic cu acordul profesorilor. Se fumează în veceuri la parter. Am sesizat, dar mi sa sugerat oarecum să-mi vad de lungul nasului. Avem în școală o învățătoare care urlă la copii. Dacă ați vorbi cu părinții ați afla lucruri groaznice mușamalizate: certuri în școală, bătăi. Unele au fost sesizate prin 112, altele au fost ascunse. Sunt foarte multe lucruri negative acolo și aș dori să se facă un control neanunțat”.

Exit mobile version