PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Satu Mare găzduiește World Music Festival în weekend: 3 zile de muzică și cultură internațională

În perioada 6-8 septembrie 2024, Satu Mare devine centrul diversității culturale și muzicale prin cea de-a treia ediție a World Music Festival. Evenimentul, organizat de Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural G.M. Zamfirescu, va aduce pe scenă artiști de renume internațional, într-un spectacol unic desfășurat în parcul din jurul Turnului Pompierilor.

Festivalul va cuprinde trei zile pline de ritmuri eclectice și culori muzicale, aducând laolaltă 6 artiști din diferite colțuri ale lumii. Programul începe vineri, 6 septembrie, cu o seară dedicată francofoniei muzicale, când publicul se va putea bucura de concertele susținute de Tan2em și Karpatt din Franța, urmate de un after party special, asigurat de Melomenuții (Sugár & D’Jhu).

Sâmbătă, 7 septembrie, scena va fi animată de Anima Sound System din Ungaria și renumita Fanfara Ciocărlia din România, promițând o seară vibrantă de muzică balcanică și est-europeană. Duminica, 8 septembrie, va aduce în prim-plan ritmuri afro-americane, latino-americane și caraibiene, cu trupe precum SuRealistas din Italia și El Flecha Negra din Germania.

Fiecare zi de festival se va încheia cu after party-uri până târziu în noapte.

Participarea la toate concertele este gratuită, oferind sătmărenilor și vizitatorilor ocazia de a experimenta o călătorie muzicală globală fără a părăsi orașul.

Exit mobile version