PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

UDMR Satu Mare: Propunem candidați pregătiți pentru alegerile parlamentare

Peste o sută de membri ai Consiliului Reprezentanților Județeni au votat miercuri ordinea candidaților UDMR Satu Mare pentru alegerile parlamentare care vor avea loc pe 1 decembrie.


Jakab Adorján, vicepreședinte executiv responsabil cu organizațiile locale ale UDMR, a remarcat rezultatele foarte bune obținute de organizația județeană din Satu Mare la alegerile locale și s-a declarat convins că vor fi rezultate la fel de bune și la alegerile parlamentare.

,,Începând cu 1996, UDMR a avut mereu candidat la președinția României pentru că mereu a fost nevoie de o voce care să transmită mesajul maghiarilor”, a declarat Jakab Adorján.

Gábor Kereskényi, primarul municipiului Satu Mare, a declarat că obiectivul UDMR este ca județul Satu Mare să de dezvolte, să pună în practică proiectele importante pentru comunitate.

,,Am încredere că echipa UDMR va reprezenta și pentru următorii 4 ani, aşa cum se cuvine, judeţul Satu Mare în Parlament”, a spus Gábor Kereskényi.

Singurul candidat pentru Senatul României, Turos Lóránd, a obținut 90 de voturi, în timp ce candidații la Camera Deputaților au obținut 95 de voturi Magyar Lóránd, 73 de voturi Nagy Szabolcs, respectiv 42 de voturi secretarul de stat Zoltán Kallós.

Totodată, Máté Kovács, managerul judeţului Satu Mare, a fost ales președinte executiv al organizației UDMR Satu Mare.

Candidații UDMR au primit misiunea de a reprezenta întreaga comunitate din județul Satu Mare și pentru a-i sprijini proiectele locale de dezvoltare.

Exit mobile version