PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Ultima zi de înscrieri la Inginerie Economică Industrială în Satu Mare, ultimele locuri – studii fără plată

Astăzi este ultima zi de înscrieri la specializarea Inginerie Economică Industrială de la Extensia Satu Mare a Universităţii Tehnice Cluj-Napoca, mai fiind disponibile câteva locuri la buget, adică școlarizare fără plată.

Înscrierile au loc online, până la ora 15, oferind o oportunitate excelentă pentru tinerii absolvenți de liceu, dar și pentru angajații care doresc să-și completeze studiile în paralel cu locul de muncă pentru ca ulterior să beneficieze de un salariu mai motivant sau să poată avansa mai uşor în companie.

Avantajele studiilor la domiciliu, în Satu Mare: costuri reduse și flexibilitate pentru angajați

Desfășurarea studiilor de licență în Satu Mare aduce multiple avantaje, în special pentru cei care doresc să reducă semnificativ costurile asociate cu studiile universitare în alte orașe. Studenții beneficiază de un mediu de învățare modern și accesibil, fără costuri adiționale pentru cazare sau transport. Mai mult, programul este flexibil, cu activități didactice ce se desfășoară după-amiaza, permițând celor care lucrează să participe la cursuri și laboratoare după programul de lucru, oferind astfel posibilitatea unei cariere duale.

Ce competențe vei dobândi după absolvire?

Specializarea Inginerie Economică Industrială oferă o pregătire complexă, combinând cunoștințe tehnice, economice, informatice și manageriale, esențiale pentru gestionarea eficientă a proceselor industriale. Absolvenții vor avea competențe în:

Violeta Firescu, consilier de studii pentru Specializarea Inginerie Economică Industrială de la Extensia Satu Mare, explică faptul că studiile se desfăşoară la sediul din Satu Mare al Universității Tehnice din Cluj-Napoca, sunt complet gratuite, iar o astfel de specializare oferă flexibilitate în găsirea unui loc de muncă, în această perioadă marcată de schimbări.

Inginerul specialist în sisteme de producţie îşi dezvoltă atât competenţe tehnice cât şi competenţe economice şi de coordonare a echipelor, ceea ce îi permite să se adapteze uşor la schimbări. Suntem de aproape 15 ani în Satu Mare şi absolvenţii noştri au ales să se angajeze în multinaţionale precum Zollner, Draexlmaier sau Metamob, sau să devină întreprinzători deschizându-şi propria afacere. Studiile universitare sunt complet gratuite şi tot procesul educaţional se desfăşoară la sediul extensiei din Satu Mare. Am convingerea că o profesie care îţi oferă flexibilitate în alegerea unui loc de muncă este cu adevărat potrivită pentru lumea aceasta în continuă schimbare”, a afirmat Violeta Firescu.

Unde și cum te poți înscrie?

Înscrierile au loc online pe site-ul www.admitereonline.utcluj.ro, iar pentru informații suplimentare, cei interesați pot solicita detalii la numerele de telefon 0755-381.636 sau WhatsApp 0788-208.378.

Pentru mai multe detalii despre programă și beneficiile acestei specializări, accesați www.ingineriesimanagement.ro.

Exit mobile version