PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

VIDEO. Începe Casa Verde 2024. SES Fotovoltaice vine în ajutorul sătmărenilor cu tutoriale explicative

Programul Casa Verde 2024 pentru persoanele fizice va începe în acest an vineri, 27 septembrie, cu regiunea Nord-Vest, iar în acest sens, echipa Smart Electrical Solutions (SES) Fotovoltaice vine în ajutorul sătmărenilor care își doresc să obțină fonduri pentru instalarea panourilor cu o serie de tutoriale explicative.

Dacă doriți să obțineți fonduri pentru a vă instala panouri fotovoltaice pe acoperiș cu bani de la stat este esențial să vă organizați dinainte și să fiți pregătiți de momentul în care aplicația devine activă. La Satu Mare, aplicația Administrației Fondului pentru Mediu (AFM) se deschide vineri, la ora 10.00.

,,Vineri la ora 10.00 se deschide aplicați AFM în care se pot încărca documentele pentru toți cei interesați să acceseze subvenția de 30.000 de lei de la stat. Acum, pe lângă sistemul fotovoltaic, se pot instala și baterii de stocare”, a declarat, pentru PortalSM, Adrian Ștef, reprezentantul Smart Electrical Solutions Fotovoltaice.

Astfel, dacă vreți să fiți pregătiți în momentul în care aplicația devine activă sunteți invitați să accesați site-ul SES Fotovoltaice. Acolo veți găsi o serie de tutoriale explicative care vă poartă prin toți pașii necesari în vederea accesării fondurilor.

,,Noi îi ajutăm pe toți cei interesați cu videouri, clipuri, tutoriale în care clienții pot să-și verifice eligibilitatea documentelor, pot să vadă cum trebuie să le arhiveze. Avem un simulator în care se poate exersa depunerea și, totodată, îi ajutăm ca să-și deschidă un cont în aplicația AFM”, a explicat Adrian Ștef.

Toate informațiile le găsiți pe sescompany.ro. 

Exit mobile version