PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

VIDEO. Zeci de voluntari din Satu Mare au pornit spre Galați. Îi ajută pe oamenii afectați de inundații

Zeci de voluntari din Satu Mare au pornit, joi seara, 26 septembrie, spre Galați. Sătmărenii au ales să îi sprijine cu munca lor, dar și cu produse, pe oamenii afectați de inundații.

Sătmărenii au răspuns pozitiv în număr mare la apelul făcut de omul de afaceri Daniel Ciocan, unul dintre coordonatorii acestei acțiuni. Astfel că, joi seara, 31 de voluntari au pornit spre județul Galați cu microbuze, autoutilitare sau mașini personale.

Timp de câteva zile, voluntarii sătmăreni vor pune mâna la propriu la curățenie și reconstrucție, dar au pregătit și ajutoare. Au dus cu ei diferite produse care le sunt necesare și de mare folos oamenilor greu încercați din județul Galați: de la mâncare neperisabilă, apă potabilă, îmbrăcăminte, încălțăminte, produse de curățenie și produse de igienă, până la pături, plăpumi, aragaz, lemne de foc și materiale de construcție.

,,Locuitorii Galațiului, care acum își scot casele de sub stratul de nămol sau reconstruiesc case și garduri luate de ape, au nevoie de sprijinul nostru”, au spus coordonatorii acțiunii.

@portalsm

O echipă de voluntari a pornit de la Satu Mare către sinistrații din Galați!

♬ The Champion – Lux-Inspira

 

Exit mobile version