PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Bărbat din Satu Mare reţinut în Argeş. A hărţuit o femeie

masina politie

Bărbat din Satu Mare reţinut în Argeş. Polițiștii argeșeni au reținut luni un bărbat de 57 de ani, din județul Satu Mare pentru săvârșirea infracțiunilor de amenințare și hărțuire, informează interesargesean.ro.

Din cercetări s-a stabilit că bărbatul în cauză ar fi sunat o femeie, în mod repetat, la intervale de timp relativ scurte, cu o frecvență cel puțin zilnică, însoțite sau urmate de mesaje, provocându-i acesteia o reală stare de temere și alarmare.
„Totodată, bărbatul în cauză ar fi urmărit-o pe persoana vătămată, în mod repetat, fără drept și fără un interes legitim, supraveghind zona locuinței, locurile frecventate și locul de muncă, împrejurare în care, în data de 30 septembrie a.c., cel în cauză a fost depistat de polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Rucăr, pe raza aceleiași localități.
După depistare, bărbatul a fost condus la sediul poliției, pentru cercetări. După administrarea probatoriului și parcurgerea etapelor procesuale, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 01 octombrie a.c., să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cu propunere de luare a unei măsuri preventive”, a transmis Poliţia.

Exit mobile version