PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Cosmin Krișan, primar pentru a doua oară în comuna Pomi. Social-democrații, prezenți la ceremonia de investire

Astăzi, în comuna Pomi, a avut loc ceremonia oficială de investire a lui Cosmin Krișan în funcția de primar pentru al doilea mandat. 

În cadrul unei ceremonii oficiale, primarul și-a reafirmat angajamentul de a continua inițiativele de modernizare și dezvoltare locală, în fața consiliului local și a invitaților prezenți. Consiliul local a preluat, la rândul său, atribuțiile oficiale, fiind gata să colaboreze pentru îndeplinirea obiectivelor comunei.
„Evenimentul s-a bucurat de prezența președintelui PSD Satu Mare, Mircea Govor, a prefectului județului Satu Mare, Ioan Tibil, a secretarului executiv PSD Satu Mare, primarul orașului Negrești-Oaș, Aurelia Fedorca, a directorului de cancelarie, Radu Iancu și a președintei TSD Satu Mare, Bianca Șorian.
Îi dorim domnului primar Cosmin Krișan și consiliului local o activitate rodnică, orientată spre bunăstarea locuitorilor comunei și realizarea tuturor proiectelor ambițioase pentru următorii patru ani. Felicitări și mult succes”, este mesajul transmis de PSD Satu Mare. 
Exit mobile version