PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

FOTO. Ioan Ciuta a depus jurământul pentru al cincilea mandat de primar al comunei Gherța Mică

În această dimineață, echipa PSD a participat la învestirea lui Ioan Ciuta în funcția de primar al comunei Gherța Mică și a consiliului local. ,,Această reconfirmare în funcție a domnului primar, aflat la al cincilea mandat, este o dovadă clară a încrederii pe care locuitorii o au în experiența și angajamentul său față de comunitate”, spune conducerea PSD Satu Mare.

La eveniment au luat parte: Mircea Govor – președintele PSD Satu Mare, Ioan Tibil – prefectul județului Satu Mare, Gabriel Leș – prim-vicepreședintele PSD Satu Mare, Aurelia Fedorca – secretarul executiv PSD Satu Mare și primarul orașului Negrești-Oaș, Adrian Micle – președinte PSD mun. Satu Mare, Gheorghe Marincaș – consilier județean, Radu Iancu – directorul de cancelarie al prefectului și Bianca Șorian – președinte TSD Satu Mare.

,,Ioan Ciuta, prin munca sa dedicată de-a lungul mandatelor anterioare, a demonstrat că este un primar implicat, care lucrează constant pentru bunăstarea comunei. Alături de noul consiliu local, suntem convinși că administrația va rămâne la fel de dedicată în a aduce îmbunătățiri concrete și vizibile în viața cetățenilor. Felicitări domnului primar Ioan Ciuta și consiliului local Gherța Mică! Mult succes în continuarea proiectelor și în atingerea tuturor obiectivelor!”, transmit social-democrații sătmăreni.

Exit mobile version