PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

FOTO. PNL Satu Mare și-a depus listele pentru alegerile parlamentare

Partidul Național Liberal (PNL) Satu Mare și-a depus, astăzi,  listele cu candidații pentru Camera Deputaților și Senatul României la Biroul Electoral Județean. Echipa desemnată de PNL a fost aprobată în cadrul ședinței Biroului Politic Județean din 22 august 2024, în urma unui vot secret.

Pentru Camera Deputaților, lista PNL este condusă de Cozma Adrian Felician, avocat și deputat în funcție, urmat de Costea Ciprian Dan, economist și lector universitar, Boitor Anișoara, profesor, Dobie Răzvan, inginer, Ristea Alina Aurelia, economist, Murgu Bianca Arabela, jurist și Horvat Alexandru, inginer.

La Senat, candidații sunt: Pop Romeo Liviu, medic veterinar și subprefect; Kichel Nicoleta Anamaria, profesor; Pop Grigore, economist; Bocian Vasile, inginer.

PNL Satu Mare a obținut susținerea a peste 20.000 de semnături din partea locuitorilor județului.

„Azi continuăm ceea ce am început de câțiva ani, și anume faptul că vom reprezenta în continuare românii și vom lupta pentru românia și toți sătmărenii. Aceasta este echipa cu care candidăm pentru alegerile parlamentare la Camera Deputaților și Senatul României. O echipă de profesioniști, o echipă de oameni serioși, o echipă formată din oameni care au demonstrat fiecare dintre ei, atât pe plan profesional, cât și în viața personală, că sunt oameni de nădejde, oameni care, cu siguranță, vor fi folositori județului Satu Mare.

Mă interesează, în continuare, să îmi susțin proiectele pe care le-am început și acesta a fost unul dintre motivele pentru care mi-am dorit să continui în Parlamentul României, și anume lupta pentru dezvoltarea județului Satu Mare, pentru sănătatea din județul Satu Mare, pentru învățământ, pentru agricultori, pentru păstrarea tradițiilor și pentru promovarea tradițiilor, credinței și tot ceea ce este românesc.

Astea sunt gândurile cu care astăzi am venit alături de colegii mei, să înregistrăm candidaturile la Biroul Electoral Județean pentru alegerile parlamentare.

Principalul mesaj al acestei campanii va fi mandatul pe care l-am avut, cel de patru ani, mandat în care consider că m-am luptat, în fiecare zi, în Parlament pentru județul Satu Mare și pentru a reprezenta cât mai bine județul”, a declarat Adrian Cozma.

Romeo Pop: Noi nu vom face figuraţie în Parlamentul României

Romeo Pop a declarat că vor fi prezentate unele proiecte concrete şi că liberalii nu vor face figuraţie în Parlament

“Cu siguranţă suntem animaţi de gânduri bune, serioase. Avem chiar şi planuri pentru dezvoltarea acestui judeţ, pentru a-l aduce la un moment dat, în rândul acelor judeţe dezvoltate ale României. Dacă sătmărenii ne vor vota, noi nu vom face figuraţie în Parlamentul României, ci vom merge cu proiecte pe care le vom susţine cu toată puterea. Este imperios necesar ca acest judeţ, care se află la confluenţa a trei ţări, să fie conectat, în sfârşit, la autostrada M3 a Ungariei şi să ne putem conecta, într-un viitor cât mai apropiat, la autostrada naţională a Transilvaniei”, a spus Romeo Pop.

Exit mobile version