PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

FOTO. Pregătiri pentru Ziua Armatei Române la Satu Mare!

Pregătiri pentru Ziua Armatei Române la Satu Mare. Prefectul Ioan Tibil, alături de subprefecții Altfatter Tamás și Gheorghe Balazs, de directorul Cancelariei, Radu Iancu și de conducerea Diviziei 4 Infanterie ”Gemina” din Cluj-Napoca, prin șeful de stat major, colonel Claudiu-Ionuț Rotaru, a convocat astăzi ședința de organizare a manifestărilor dedicate Zilei Armatei Române, care și în acest an vor avea loc pe 25 Octombrie, la Carei, la Ansamblul Monumental ”Glorie Ostașului Român”, începând cu ora 15:00 și la Satu Mare, la Statuia Oștașului Român, începând cu ora 17:00.
Au fost prezenți la ședință viceprimarul municipiului Satu Mare, Adelin Ghiarfaș, viceprimarul municipiului Carei, Ludovic Keizer, reprezentanți ai primăriei municipiului Satu Mare, ai Centrului Militar Județean Satu Mare, șefii structurilor Ministerului Afacerilor Interne din județul Satu Mare și ai Serviciului de Telecomunicații Speciale.
A fost pus la punct programul pregătirilor integrate pentru evenimente, cu sprijinul forțelor Ministerului Afacerilor Interne dar și modalitățile de sprijin și sarcinile delegate reprezentanților autorităților locale.
Pregătirile pentru aceste evenimente vor fi realizate pentru cel mai înalt nivel de reprezentare.
Exit mobile version