PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

FOTO/VIDEO. Forța Dreptei și PMP au depus la Satu Mare listele de candidați pentru alegerile parlamentare

Forța Dreptei și PMP au depus, joi, 17 octombrie la Biroul Electoral Județean Satu Mare, listele de candidați pentru alegerile parlamentare.

Partidul Forța Dreptei Satu Mare și Partidul Mișcarea Populară (PMP) Satu Mare au făcut alianță pentru alegerile de la finele anului, iar astăzi au depus listele de candidați pentru alegerile parlamentare. La Biroul Electoral Județean au fost prezenți președinții celor două partide, Ștefan Csordaș și Liviu Pop.

,,Am depus lista cu candidați pentru Parlamentul României din partea alianței forțelor de dreapta. Avem candidați care sper să reprezinte cu mândrie votanții noștri și pe cei care ne susțin. Vrem să transmite alegătorilor că într-un stat democrat politica e împărțită în două, să zicem de stânga și de dreapta. Noi vrem să transmitem lucrul acesta pentru că la noi în România stânga și dreapta s-au unit și nu mai e o candidatură normală. (…) Vrem să facem o opoziție normală și să arătăm o alternativă”, a declarat Ștefan Csordaș, președintele partidului Forța Dreptei Satu Mare.

@portalsm

Declarația președintelui Forța Dreptei Satu Mare, Ștefan Csordaș.

♬ sunet original – portalsm

Exit mobile version