PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

VIDEO. Gheorghe Balasz este noul subprefect al județului Satu Mare! A fost instalat în funcție

Locotenent-colonelul Gheorghe Balazs a fost instalat, în această dimineață, în funcția de subprefect al județului Satu Mare, în cadrul unei ceremonii desfășurate la Prefectura județului. Balazs, propus de Organizația Județeană PNL Satu Mare, îl înlocuiește pe Romeo Pop.

Noul subprefect, Gheorghe Balazs, are o carieră militară de peste 30 de ani, în cadrul căreia a ocupat funcții importante, printre care cea de comandant al Centrului Militar Județean și al Garnizoanei Satu Mare. Balazs a activat în România, dar și în străinătate, inclusiv în cadrul NATO și în Teatrele de Operații din Afganistan, fiind recunoscut pentru contribuțiile sale.

De-a lungul carierei, Gheorghe Balazs a fost recompensat cu numeroase distincții, printre care Semnul onorific „În Serviciul Patriei” și Emblema de Onoare a Forțelor Aeriene, pentru serviciile aduse țării și armatei.

Instalarea în funcţie s-a făcut în sistem videoconferinţă. În sala Prefecturii Satu Mare, alături de conducerea instituţiei, au participat şefii structurilor MAI, reprezentanţi PNL în frunte cu deputatul Adrian Cozma.

Fostul subprefect, Romeo Pop, va fi candidatul PNL Satu Mare la Senat şi a devenit astfel incompatibil, fiind obligat să renunţe la mandat.

 

Gheorghe Balazs subprefect Satu Mare

Gheorghe Balazs subprefect Satu Mare

Exit mobile version