PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Călătoria spre un viitor mai verde începe la Green Energy Expo Satu Mare

În perioada 25-27. octombrie 2024, Satu Mare găzduiește pentru al patrulea an consecutiv un eveniment dedicat susținerii unui mediu mai sustenabil, unui pământ mai longeviv, practic unui viitor mai verde. În primii trei ani evenimentul s-a prezentat sub denumirea Expo Construct & Casa Verde, iar anul acesta va îmbrăca haine noi și se prezintă ca Green Energy Expo Satu Mare.

Dorim să punem bazele unui viitor mai sustenabil, iar din acest motiv am hotărât să regândim acest proiect care în anii anteriori s-a derulat sub o altă denumire, însă acum va îmbrăca haine mai verzi, mai sănătoase pentru mediu. Green Energy Expo Satu Mare aduce publicului sătmărean expozanți din domenii precum energia regenerabilă, cel mai panourilor fotovoltaice și nu numai.”, explică organizatorul evenimentului, Bura-Maksay István-Péter.

Cum putem lucra împreună la un viitor mai sustenabil?

Călătoria spre un mediu mai verde începe cu Green Energy Expo Satu Mare.

Credem în creativitate și inovație, iar aceste principii ne ghidează în obiectivul nostru de a deschide calea către un viitor energetic durabil. În această ediție, ne propunem să promovăm și să evidențiem cele mai performante servicii, produse și oferte din industria construcțiilor și a conceptului de Casă Verde”, ne mai spune organizatorul evenimentului.

Green Energy Expo Satu Mare aduce în fața publicului numai expozanți care prezintă valori precum: energia regenerabilă, panourile fotovoltaice, generatoarele eoliene, Casa Smart, Casa Pasiva, pompele de căldura și răcire, sistemele de aer și apă, mașina electrică și cea hybridă, termopanele prietenoase cu mediul, materiale de construcție, dar și echipamente și sisteme de umbrire.

Ideile inovatoare de la GREEN ENERGY EXPO vor ajunge la publicul sătmărean cu cele mai bune, durabile și performante soluții energetice.

Astfel, pe lângă expoziția propriu-zisă, se va organiza și conferința tematică Green Energy, ce se va desfășura la data de 25 octombrie, între orele 14.00-17.00.

Timp de 3 zile, în cadrul expoziției, va fi amenajată și zona Expo Jobs – Bursa locurilor de muncă, deoarece, așa cum v-ați obișnuit deja, Expo Industry Satu Mare încurajează și promovează mereu oportunitățile atât pentru companii, cât și pentru public, de a face cât mai vizibile ofertele de pe piața muncii, promovând locurile de muncă disponibile și facilitând recrutarea directă. Expo Jobs se va desfășura în fiecare zi, între orele 14.00-20.00.

Programul expoziției

Așteptăm publicul timp de trei zile la evenimentul ce se va desfășura conform următoarelor date:

Locația evenimentului: Satu Mare, AuShopping Expo galeria Cinema One LaserPlex de pe drumul Careiului nr 77-79.
Perioada de desfășurare a evenimentului: 25-27 octombrie 2024.
Deschidere oficială: 25 octombrie 2024, ora 13.00.
Conferința Green Energy: 25 octombrie între orele 14.00 – 17.00
Program Expo: zilnic între orele 11.00-20.00.

Partenerii evenimentului: Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Satu Mare, Uniunea Națională a Patronatului Român. 

Companiile interesate să participe în calitate de expozanți sau alte tipuri de parteneriat-promovare, pot contacta pe organizatorul principal al evenimentului, pe dl. Bura-Maksay István-Péter, la numărul de telefon 0744-977-846 sau la adresa de e-mail bura.istvan1975@gmail.com pentru alte informații și detalii.

Exit mobile version