PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

VIDEO. Kereskenyi: Puteam deja traversa noul pod, dacă nu era un patriot comandat de pe Temu

Kereskenyi Gabor a declarat, astăzi, la finalul depunerii candidaturilor UDMR  pentru Parlamentul României, că Satu Mare ar fi putut fi mai avansat cu proiectele, dacă nu ar fi existat un patriot comandat de pe Temu.

Declarația a venit în contextul în care primarul municipiului Satu Mare a făcut referire la parlamentarii din ultimii patru ani, care au reprezentat județul Satu Mare. El a lăudat echipa UDMR, care, spune el, a ajutat la proiectele de dezvoltare, însă nu are aceeași părere și despre parlamentarii altor partide.

„Până acum, am avut o echipă bună care a ajutat la proiectele de dezvoltare ale municipiului, respectiv județului Satu Mare. Haideți să ne uităm, înafară de parlamentarii UDMR, cam cine a reprezentat județul Satu Mare în ultimii patru ani, de la stânga la dreapta. Unul s-a remarcat doar printr-un discurs suburban, celălalt un fel de patriot comandat de pe Temu, de care am putea să râdem, dar nu este de râs faptul că, dacă nu ar fi activat acest domn împotriva intereselor locuitorilor municipiului Satu Mare, de cel puțin șase luni puteam traversa podul peste râul Someș și de aproape un an fi avut parcare subterană în buricul municipiului Satu Mare. Și au mai fost încă doi parlamentari despre nici de bine, nici de rău nu pot să vorbesc pentru că nici nu ne-au încurcat, nici nu ne-au ajutat. Am speranța că acest lucru se va schimba”, a declarat Kereskenyi Gabor.

Exit mobile version