PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Razie. Cinci persoane au dat spargeri la pescăriile din judeţ

politia satu mare

Razie. În cursul zilei de 9 octombrie a.c., polițiștii sătmăreni au desfășurat o acțiune în sistem integrat, de tip ,,razie”, în localitatea Turulung, precum și pe drumurile naționale și județene aflate în zona de competență.

La această acțiune au fost angrenate structurile de ordine publică, rutieră, investigații criminale, Serviciul pentru Acțiuni Speciale, Serviciul Criminalistic, Biroul pentru Protecția Animalelor, Biroul Județean de Poliție Transporturi Satu Mare, precum și jandarmii sătmăreni și polițiștii de frontieră.

Activitățile polițienești au vizat depistarea persoanelor urmărite în temeiul legii, combaterea traficului de substanțe interzise, combaterea traficului de persoane, a infracțiunilor silvice sau depistarea persoanelor care comit abateri la regimul rutier.

În urma acțiunii, au fost legitimate peste 100 de persoane și verificate peste 40 de autoturisme, prin intermediul aplicației e-DAC.

Polițiștii au aplicat 43 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de peste 60.000 de lei.

De asemenea, polițiștii au identificat 5 persoane bănuite de comiterea infracțiunii de furt, cu vârste cuprinse între 20 și 50 de ani, toții din localitatea Turulung, care în cursul lunii septembrie a..c. ar fi sustras bunuri din incinta unor pescării de pe raza localităților Porumbești, Agriș și Adrian.

Activitatea face parte dintr-o serie de măsuri continue luate de Poliția Română, pentru a menține un climat de ordine și siguranță publică și a descuraja fenomenul infracțional.

Sursa: Poliţia Satu Mare

Exit mobile version