PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Sofinel Ciurdaș, noul primar al comunei Bârsău. Adrian Cozma: „Am crezut în el de la început”

Sofinel Ciurdaș este noul primar al comunei Bârsău, el reprezentând Partidul Național Liberal Satu Mare. Președintele PNL Satu Mare, Adrian Cozma, a transmis un mesaj de apreciere la adresa acestuia.

Cozma a precizat că a crezut în Sofinel Ciurdaș de la început.

„După 24 de ani de administrație roșie, locuitorii au decis să opteze, de această dată, pentru candidatul nostru, conștientizând că localitatea a rămas mult în urmă.

Domnul Ciurdaș este un tânăr foarte bine pregătit, de profesie inginer autovehicule rutiere, care vine cu o viziune nouă și care și-a propus să rezolve problemele urgente de care au nevoie cetățenii: sisteme de apă și canalizare, servicii medicale de bază de calitate, proiecte de sprijin pentru educație, dezvoltarea infrastructurii etc.
Ar fi fost cuviincios ca fostul primar să fie prezent la ceremonie, pentru a preda ștafeta, așa cum s-a întâmplat în celelalte localități, însă, probabil, a considerat că nu este important acest moment de transfer al autorității. În pofida acestui fapt, îi mulțumim pentru tot ce s-a străduit să facă pentru binele comunității pe care a reprezentat-o atâta vreme!
 Așa cum i-am spus și personal, în repetate rânduri, îl voi sprijini pe tânărul primar cu toate cunoștințele mele în materie de administrație publică, astfel încât să înceapă în forță această misiune de dezvoltare a comunei, bazată pe nevoile și cerințele cetățenilor, și să-și vadă împlinit visul ca tinerii plecați din localitate să-și dorească să se întoarcă acasă și să investească în pământul lor.
Domnule primar, vă doresc multă putere de muncă și succes în atingerea țintelor propuse! Vă sunt aproape”, este mesajul transmis de Adrian Cozma.
Exit mobile version