PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Un ucrainean a încercat să intre în Satu Mare cu acte false. Depistat la Urziceni

Un ucrainean a încercat să intre în Satu Mare cu acte false. Polițiștii de frontieră sătmăreni au întocmit dosar penal unui cetățean ucrainean, deoarece a prezentat la control un permis de conducere având însemnele autorităților din Ucraina, fiind fals.

Sâmbătă, 12 octombrie, în jurul orei 19.45 în Punctul de Trecere a Frontierei Urziceni, județul Satu Mare s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră, pe sensul de intrare în România un cetățean ucrainean. Bărbatul, în vârstă de 36 de ani conducea un autoturism înmatriculat în Ucraina.

Odată cu pașaportul, persoana de la volan a înmânat și un permis de conducere, aparent emis de autoritățile ucrainene.

Existând suspiciuni cu privire la autenticitatea permisului de conducere, polițiștii de frontieră au procedat la efectuarea unor verificări specifice, în urma cărora, au constatat că acesta nu întrunește condițiile de formă și de fond ale unui document autentic, fiind fals.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de uz de fals și conducerea unui vehicul de către o persoană care nu deține permis de conducere.

Exit mobile version