PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

VIDEO. AUR Satu Mare deschide listele la parlamentare cu Monica Iagăr și Victor Constantinovici

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) Satu Mare a anunțat, miercuri, în cadrul unei conferințe de presă, listele pentru alegerile parlamentare. Monica Iagăr deschide lista la Camera Deputaților, în timp ce Victor Constantinovici ocupă primul loc la Senat.

,,Ne bucurăm că o avem alături de noi și va deschide lista la Camera Deputaților Monica Iagăr, care nu mai are nevoie de multe prezentări, toată lumea o cunoaște. Este o sportivă care a făcut performanță, a adus aur și acum în AUR va aduce locul întâi aici în Satu Mare”, a declarat Victor Constantinovici, primul pe lista AUR Satu Mare la Senatul României.

,,Pentru mine este o onoare să reprezint de pe poziția întâi partidul AUR. (…) Sunt sportiva de aur în partidul AUR și voi duce exact cum am dus drapelul României pe cea mai înaltă culme în sportul românesc, așa voi duce și voi transmite mesajul domnului președinte George Simion pentru 24 noiembrie, primul tur de alegeri a președintelui și cu siguranță, pe opt decembrie, când vom fi câștigători”, a declarat Monica Iagăr.

Lista AUR Satu Mare la alegerile parlamentare:

Camera Deputaților:

  1. Iagăr Monica;
  2. Iancu Sorin;
  3. Piț Daniel;
  4. Pop Viorel;
  5. Sălăjean Natalia;
  6. Frenți Daniel;
  7. Husti Ana.

Senatul României:

  1. Victor Constantinovici;
  2. Miclea Narcis;
  3. Morar Ancuța;
  4. Bocuțiu Daniel;
Exit mobile version