PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Domnule consilier Fogel Laszlo, aţi băut ceva?

Şedinţa de Consiliu Local de azi a fost una cât se poate de amuzantă pentru unii consilieri şi pentru reprezentanţi mass media. Chiar dacă subiectul ar trebui să pară grav, deoarece s-au aprobat decizii care pot schimba multe lucruri ce ne influenţează direct, mulţi aleşi au râs pe sub mustaţă.
 

Încă de la începutul şedinţei, consilierul local Fogel Laszlo s-a comportat cât se poate de ciudat. Aproape tot timpul şedinţei el şi-a sprijinit capul în mâini şi intra în discuţii destul de aprinse cu viceprimarul Kereskenyi Gabor. Cu siguranţă tânărul viceprimar încerca să-l calmeze. Preşedintele de şedinţă, consilierul PD-L Claudiu Ardelean, a fost nevoit să-i atenţioneze cu clopoţelul de câteva ori pentru a face linişte în sală.
 

 

 

Ba mai mult, Fogel i-a sugerat viceprimarului Adrian Albu să fie scurt într-o intervenţie pentru că… începe un meci de fotbal.
 

 

O singură întrebare avem pentru dvs. domnule consilier Fogel Laszlo, aţi băut ceva înainte de şedinţă? Ar putea să ne răspundă şi viceprimarul Kereskenyi Gabor: a băut ceva colegul dvs. de partid? Aţi simţit ceva? Că era foarte aproape de dvs.
 

Un coleg de breaslă ne-a avertizat că această informaţie nu este o noutate, dar totuşi: aţi băut ceva?

V-aţi făcut remarcat şi la meciurile de handbal.

 

Vă redăm fotografiile cu dl. consilier Fogel Laszlo, făcute la şedinţa Consiliului Local de astăzi.