PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Primarul Dorel Coica i-a felicitat pe Tudor Toduţ şi Suranyi Botond

Primarul municipiului Satu Mare, Dorel Coica, i-a felicitat astăzi pe cei doi sătmăreni care au reprezentat cu cinste municipiul la concursul naţional X Factor: Tudor Toduţ şi Suranyi Botond.

 

Primarul Dorel Coica şi viceprimarul Marcela Papici i-au felicitat pe cântăreţi şi le-au înmânat o diplomă, în semn de recunoaştere pentru promovarea Sătmarului.

Cei doi au fost eliminaţi la cea de-a patra gală live a concursului X Factor. Suranyi Botond s-a clasat astfel pe locul 8, cu trupa Nord X iar Tudor Toduţ pe locul 9 din cei 1.000 de concurenţi care au fost la audiţii şi cei 15 care au intrat în galele live. Primarul a precizat că aceştia au reprezentat cu cinste municipiul Satu Mare şi i-a invitat să cânte în Piaţa 25 Octombrie în noaptea de Revelion, alături de alte trupe consacrate. Coica a afirmat că pe viitor doreşte să-i invite pe cei doi la evenimente, şi că vrea să-i sprijine financiar şi pe ei, în defavoarea unor străini. Marcela Papici a făcut o asemănare între fanii cântăreţilor şi simpatizanţii politici, concluzionând că succesul, atât în lumea cântăreţilor cât şi în politică, depinde în foarte mare măsură de numărul de susţinători.