PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Aldo Blaga şi-a lansat primul single. Ascultă piesa aici

Aldo Blaga

Sătmăreanul Aldo Blaga şi-a lansat în urmă cu câteva zile primul single al albumului „Ascultă-ma”. După cum afirmă artistul, compoziția melodiei „a început prin 2010 și s-a finalizat odată cu colaborarea cu cei de la BigTime Production, Cluj Napoca , mai exact cu ajutorul lui Patriciu Pop.

 Aldo Blaga s-a născut la Satu Mare pe 20 iulie 1986. A început să cânte la vârsta la care alți copii abia rostesc primele cuvinte.
Youtube-ul a fost cel care i-a adus popularitatea; filmulețele postate cu interpretări live au ajuns să fie ascultate și apreciate în toate colțurile lumii.

Odată cu timpul a urcat pe scene din ce în ce mai mari. A cântat chiar și în Statele Unite cu oameni din orchestra lui Frank Sinatra.

Anul 2011 a fost cel care l-a desemnat semifinalist al unuia din cele mai importante show-uri muzicale de televiziune ale actualității. Perioada de după „Vocea României” a însemnat multă muncă pentru Aldo Blaga. Printre concertele și evenimentele din țară și nu numai, acesta s-a dedicat studioului. De foarte mult timp pregătește primul său album, 100% original, cu piese care-i aparțin și pe care dorește să le împărtășească celor ce l-au susținut și îl susțin în continuare.