Ultima actualizare: azi, 19:04
aldo blaga, lansare single
Locale

Aldo Blaga şi-a lansat primul single. Ascultă piesa aici

aldo blaga, lansare single

Aldo Blaga

Sătmăreanul Aldo Blaga şi-a lansat în urmă cu câteva zile primul single al albumului „Ascultă-ma”. După cum afirmă artistul, compoziția melodiei „a început prin 2010 și s-a finalizat odată cu colaborarea cu cei de la BigTime Production, Cluj Napoca , mai exact cu ajutorul lui Patriciu Pop.

 Aldo Blaga s-a născut la Satu Mare pe 20 iulie 1986. A început să cânte la vârsta la care alți copii abia rostesc primele cuvinte.
Youtube-ul a fost cel care i-a adus popularitatea; filmulețele postate cu interpretări live au ajuns să fie ascultate și apreciate în toate colțurile lumii.

Odată cu timpul a urcat pe scene din ce în ce mai mari. A cântat chiar și în Statele Unite cu oameni din orchestra lui Frank Sinatra.

Anul 2011 a fost cel care l-a desemnat semifinalist al unuia din cele mai importante show-uri muzicale de televiziune ale actualității. Perioada de după „Vocea României” a însemnat multă muncă pentru Aldo Blaga. Printre concertele și evenimentele din țară și nu numai, acesta s-a dedicat studioului. De foarte mult timp pregătește primul său album, 100% original, cu piese care-i aparțin și pe care dorește să le împărtășească celor ce l-au susținut și îl susțin în continuare.

 

3 comentarii

  1. Blaga Vasile Răspunde

    frumos….good job my boy!!!!

  2. Emma Tom Răspunde

    ein sehr schönes Lied und super Stimme

  3. Unu Răspunde

    Alta artist inventat peste noapte, fratele meu lasate, ca numa figuri ai in cap, tu nu poti nici sufla daca nu te prefaci, ai mostenit doar partea cu abilitatea de a juca teatru, o melodie comerciala, fara sens si logica, estimslabut, imi pare rau pt tine, fi realist, si cine iti spune ca esti cel mai bun te minte, uitate la mentorul tau brenciu, mare cantaret darnu cred ce are trei piese proprii si face banindin lalaitul pieselor altora, frumoasa cariera, sa fi mascarici pe bani multi, poatemdaca ti-ainschimba cariera in personaj penibil, ar fi mult mai usor pt tine, nu trebuie decat sa fi tu insuti si vei fi cel mai bun. Sanatate frate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Carduri cu reduceri la alimente și benzină pentru membrii Cartel Alfa Satu Mare

Membrii Cartel Alfa vor primi carduri personalizate, la folosirea cărora vor avea beneficii de la partenerii confederației, a anunțat astăzi...

Închide