PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Încă trei cămătari din Satu Mare au fost arestaţi (VIDEO)

Descinderea mascatilor

Încă trei cămătari din Satu Mare au fost arestaţi. În urma extinderii cercetărilor într-un dosar care viza comiterea infracţiunilor de cămătărie şi înşelăciune, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au efectuat mai multe percheziţii domiciliare, alţi trei suspecţi fiind arestaţi preventiv în acest caz. 

Descinderea mascatilor

Pe parcursul unei anchete desfăşurate de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, care viza comiterea infracţiunilor de cămătărie şi înşelăciune, au rezultat indicii cu privire la implicarea în activitatea infracţională a altor trei persoane, ce au fost reţinute în urma unor percheziţii domiciliare efectuate în cursul dimineţii trecute, în municipiul Satu Mare.

De la domiciliile celor trei suspecţi au fost ridicate arme albe, cartuşe pentru pistol cu aer comprimat şi 30 fiole de morfină.

În sarcina suspecţilor poliţiştii au reţinut şi comiterea mai multor infracţiuni de furt şi tâlhărie, rezultând din cercetări că aceştia acostau victime aflate în stare de ebrietate, le furau cheile de la locuinţe şi ulterior sustrăgeau bunurile de valoare.

Cei trei cămătari din Satu Mare, Iuliu B., de 45 de ani, Alexandru M., de 38 de ani şi Sandor L., de 34 de ani, se află încarceraţi în Arestul Inspectoratului.

Fiind coroborate toate probele administrate în cauză, pe numele celor trei suspecţi instanţa a emis mandate de arestare pentru 29 de zile pentru comiterea infracţiunilor de complicitate la cămătărie şi furt calificat, în  acest dosar fiind arestate până în prezent cinci persoane.