PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Adrian Cozma candidează pentru o funcţie de conducere în Biroul Naţional de Tineret a PDL

Tinerii democrat-liberali îşi aleg sâmbătă noua conducere în cadrul Convenţiei Naţionale Extraordinare (CNE) a Organizaţiei de Tineret a PDL care se va desfăşura la Palatul Parlamentului.

Din partea conducerii centrale a PDL la reuniunea tinerilor democrat-liberali va participa prim-vicepreşedintele formaţiunii Andreea Paul, deputat  de Țara Oașului, Satu Mare.

Organizaţia Judeţeană de tineret PDL Satu Mare va fi reprezentată de 13 delegaţi, preşedintele acesteia, av. Adrian Cozma candidând pentru funcţia de vicepreşedinte în Comisia de Justiţie şi afaceri constituţionale din cadrul BPN al OT PDL.

 ,,Sper că experienţa  politică şi profesională  dobândită până acum s-o pot  aprofunda şi fructifica în folosul partidului, dar mai ales al cetăţenilor.  Trebuie, în continuare, să ne facem treaba ca partid de opoziţie şi să semnalăm abuzurile şi încălcările legale pe care actuala putere este tentată să le facă. Am convingerea ca PDL va aduce un aport considerabil în ceea ce priveşte proiectele legislative aflate în dezbatere,  mă refer la modificarea Constituţiei şi regionalizare.

Partidul Democrat Liberal  se află la un nou început de drum, cu o echipă tânără, profesionistă şi dornică de a moderniza România şi de a schimba clasa politică actuală. Nădăjduiesc  că împreună cu noua echipă din OT PDL să reaşezăm  partidul acolo unde îi este locul şi să apăram adevăratele principii de dreapta, singurele care pot reaşeza România acolo unde îi este locul, în rândul ţărilor moderne, a democraţiilor autentice,  europene.“, a declarat Adrian Cozma, preşedintele Organizaţiei de Tineret a PDL Satu Mare.