Ultima actualizare: azi, 18:14
Locale

Adrian Cozma candidează pentru o funcţie de conducere în Biroul Naţional de Tineret a PDL

adrian cozmaTinerii democrat-liberali îşi aleg sâmbătă noua conducere în cadrul Convenţiei Naţionale Extraordinare (CNE) a Organizaţiei de Tineret a PDL care se va desfăşura la Palatul Parlamentului.

Din partea conducerii centrale a PDL la reuniunea tinerilor democrat-liberali va participa prim-vicepreşedintele formaţiunii Andreea Paul, deputat  de Țara Oașului, Satu Mare.

Organizaţia Judeţeană de tineret PDL Satu Mare va fi reprezentată de 13 delegaţi, preşedintele acesteia, av. Adrian Cozma candidând pentru funcţia de vicepreşedinte în Comisia de Justiţie şi afaceri constituţionale din cadrul BPN al OT PDL.

 ,,Sper că experienţa  politică şi profesională  dobândită până acum s-o pot  aprofunda şi fructifica în folosul partidului, dar mai ales al cetăţenilor.  Trebuie, în continuare, să ne facem treaba ca partid de opoziţie şi să semnalăm abuzurile şi încălcările legale pe care actuala putere este tentată să le facă. Am convingerea ca PDL va aduce un aport considerabil în ceea ce priveşte proiectele legislative aflate în dezbatere,  mă refer la modificarea Constituţiei şi regionalizare.

Partidul Democrat Liberal  se află la un nou început de drum, cu o echipă tânără, profesionistă şi dornică de a moderniza România şi de a schimba clasa politică actuală. Nădăjduiesc  că împreună cu noua echipă din OT PDL să reaşezăm  partidul acolo unde îi este locul şi să apăram adevăratele principii de dreapta, singurele care pot reaşeza România acolo unde îi este locul, în rândul ţărilor moderne, a democraţiilor autentice,  europene.„, a declarat Adrian Cozma, preşedintele Organizaţiei de Tineret a PDL Satu Mare.

8 comentarii

 1. Irinuca Răspunde

  Tare de tot m-as bucura sa reusesti sa ajungi vicepresedinte in Comisia de justitie in Biroul Permanent National al PDL Tineret avocat Adrian Cozma, pentru ca esti satmarean si esti al nostru, al locului, si notorietatea ta va creste! Excelent! Si daca doamna Andreea Paul reuseste sa sustina si sa promoveze un tanar satmarean pt o functie centrala, are iarasi simpatia mea!

  Succes, Adrian Cozma ! Fiecare succes al unui tanar satmarean se rasfrange frumos asupra noastra , asupra Satu Mare…

 2. ioan Răspunde

  succes satmarenilor, scoteti in evidenta satmarul si prin ceva bun nu ca altii. macar voi. succes.

 3. sorin Răspunde

  SUCCES BAIETE

 4. Edith Răspunde

  Este o greseala in titlu Cozma candideaza pentru o functie in Biroul National Soimii Patriei ai PDL.Nu va lasati impresionati de capul sau mare ,ca om este tare mic.

 5. Bancia Tudor Răspunde

  Zmeule sa duci si câteva baxuri cu țigări de contrabanda de la shop-ul unde ai lucrat in Halmeu… Dar vezi sa le duci cu autocarul ca doar ai ascunzatoarea făcută de pe vremea când duceai țigări in Europa…

  • Transporter Răspunde

   Acuma firma lui de transport e onesta,nu mai face contrabanda,doar evaziune.Dar cu siguranta le va duce cu mertanu SM-xx-ADY care desi ii poarta numele nu se regaseste in declaratia de avere,le ducea el si cu motocoasa declarata sa arate cat de muncitor si lipit de tarana este,dar nu incap asa de multe sunt.

 6. Mirel Răspunde

  Bafta satmarenilor! Ma bucur sa vad ca oameni de ai nostri ajung in conducerile centrale ale partidelor, asta nu poate fi decat benefic pentru judetul nostru. Succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
UPDATE: Peste 140 de șomeri au fost angajați la Bursa Locurilor de Muncă

UPDATE ora 16.00: În jur de 1600 de persoane au participat la Bursa Locurilor de muncă organizată de Agenția Județeană...

Închide