PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Adrian Ştef, reales preşedinte al filialei municipale a PNL Satu Mare

Preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare, Adrian Ştef, a fost reales astăzi preşedinte al filialei municipale a PNL Satu Mare.

Conferinţa s-a desfăşurat în prezenţa a 251 de delegaţi la alegeri, care au avut misiunea de alege întreaga structură de conducere.

Înaintea desfăşurării conferinţei, reprezentanţii celorlalte partide din judeţ au avut ocazia să-şi transmită mesajele, după care conferinţa s-a desfăşurat cu uşile închise.

Primul invitat care a luat cuvântul a fost preşedintele filialei municipale a PSD Satu Mare, primarul Dorel Coica. În glumă, acesta a afirmat că  se gândea să candideze pentru funcţia de preşedinte a filialei municipale a PNL, însă în ultima clipă a fost convins că Adrian Ştef este cel mai bun.

Coica a afirmat că USL trebuie să se menţină la Satu Mare, adică PSD să fie aliat cu PNL, indiferent de jocurile naţionale, pentru că altfel nu pot fi câştigat posturile cheie în administraţie.

Ştef a fost de acord cu această idee şi a întărit-o, precizând că la Satu Mare alianţa trebuie să existe, chiar dacă se numeşte USL sau Alianţa pentru Satu Mare, mulţumindu-i primarului Dorel Coica pentru loialitatea din campanie şi pentru prietenie.

Preşedintele filialei municipale  a PC, Cosmin Bota, le-a spus liberalilor că trebuie să fie mândri pentru că au un conducător ca Adrian Ştef, care „pe lângă faptul că este şi priceput, arată şi bine”.

La rândul său, Bota s-a exprimat pentru continuarea USL-ului la Satu Mare.

„Mulţi aşteptau ruperea USL! Aşteaptă degeaba şi vor aştepta mult! Este o majoritate la Satu Mare şi aşa va merge mai departe”, a subliniat Ştef.

Preşedinta filialei municipale de femei a PDL Satu Mare, Sanda Neşte, a transmis mesajul colegilor de partid, apreciind poziţia de viceprimar acordată unei reprezentante a sexului frumos, în persoana Marcelei Papici.

Aceasta a subliniat că noua conducere a PDL Satu Mare îşi doreşte o colaborare cu celelalte partide din judeţ pentru susţinerea proiectelor importante pentru sătmăreni. Ştef i-a răspuns acesteia că în acest moment există încheiat un angajament politic USL care merge mai departe, dar acceptă orice dialog şi cu alte formaţiuni politice.

După cuvântările invitaţilor, conferinţa s-a desfăşurat cu uşile închise.

Vom reveni cu rezultatele.

Cert este că Adrian Ştef a fost reales preşedinte al filialei municipale a PNL Satu Mare, el fiind şi singurul candidat.

 

UPDATE: Noua conducere 

Vicepreşedinţi au fost aleși: Enătescu Virgil, Ursu Maria, Ardelean Radu, Buc  Gigel, Rişcău Gheorghe, Raţiu Alexandru, Bozai Cristian, Băbuţ Domuţa Dan, Matus Bela.

 Biroul Municipal este format din: Chiorean Vlad, Maruşca Anamaria, Enătescu Emilia, Crâşmar Adrian, Iluţiu Ionel, Sălăjan Gheorghe, Bogan Rodica, Ivan Simion, Pop Rodica, Tite Monica, Tropotei Marius. Membri supleanţi sunt: Marc Adrian, Vadnay Ludovic, Câmpian Ionică, Buzilă Majer Sebastian, Demeter Alexandru, Epuran Sorin.