Ultima actualizare: azi, 19:23
Locale

Adrian Ştef, reales preşedinte al filialei municipale a PNL Satu Mare

alegeri pnl satu mare (17)Preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare, Adrian Ştef, a fost reales astăzi preşedinte al filialei municipale a PNL Satu Mare.

Conferinţa s-a desfăşurat în prezenţa a 251 de delegaţi la alegeri, care au avut misiunea de alege întreaga structură de conducere.

Înaintea desfăşurării conferinţei, reprezentanţii celorlalte partide din judeţ au avut ocazia să-şi transmită mesajele, după care conferinţa s-a desfăşurat cu uşile închise.

Primul invitat care a luat cuvântul a fost preşedintele filialei municipale a PSD Satu Mare, primarul Dorel Coica. În glumă, acesta a afirmat că  se gândea să candideze pentru funcţia de preşedinte a filialei municipale a PNL, însă în ultima clipă a fost convins că Adrian Ştef este cel mai bun.

Coica a afirmat că USL trebuie să se menţină la Satu Mare, adică PSD să fie aliat cu PNL, indiferent de jocurile naţionale, pentru că altfel nu pot fi câştigat posturile cheie în administraţie.

Ştef a fost de acord cu această idee şi a întărit-o, precizând că la Satu Mare alianţa trebuie să existe, chiar dacă se numeşte USL sau Alianţa pentru Satu Mare, mulţumindu-i primarului Dorel Coica pentru loialitatea din campanie şi pentru prietenie.

Preşedintele filialei municipale  a PC, Cosmin Bota, le-a spus liberalilor că trebuie să fie mândri pentru că au un conducător ca Adrian Ştef, care „pe lângă faptul că este şi priceput, arată şi bine”.

La rândul său, Bota s-a exprimat pentru continuarea USL-ului la Satu Mare.

„Mulţi aşteptau ruperea USL! Aşteaptă degeaba şi vor aştepta mult! Este o majoritate la Satu Mare şi aşa va merge mai departe”, a subliniat Ştef.

Preşedinta filialei municipale de femei a PDL Satu Mare, Sanda Neşte, a transmis mesajul colegilor de partid, apreciind poziţia de viceprimar acordată unei reprezentante a sexului frumos, în persoana Marcelei Papici.

Aceasta a subliniat că noua conducere a PDL Satu Mare îşi doreşte o colaborare cu celelalte partide din judeţ pentru susţinerea proiectelor importante pentru sătmăreni. Ştef i-a răspuns acesteia că în acest moment există încheiat un angajament politic USL care merge mai departe, dar acceptă orice dialog şi cu alte formaţiuni politice.

După cuvântările invitaţilor, conferinţa s-a desfăşurat cu uşile închise.

Vom reveni cu rezultatele.

Cert este că Adrian Ştef a fost reales preşedinte al filialei municipale a PNL Satu Mare, el fiind şi singurul candidat.

 

UPDATE: Noua conducere 

Vicepreşedinţi au fost aleși: Enătescu Virgil, Ursu Maria, Ardelean Radu, Buc  Gigel, Rişcău Gheorghe, Raţiu Alexandru, Bozai Cristian, Băbuţ Domuţa Dan, Matus Bela.

 Biroul Municipal este format din: Chiorean Vlad, Maruşca Anamaria, Enătescu Emilia, Crâşmar Adrian, Iluţiu Ionel, Sălăjan Gheorghe, Bogan Rodica, Ivan Simion, Pop Rodica, Tite Monica, Tropotei Marius. Membri supleanţi sunt: Marc Adrian, Vadnay Ludovic, Câmpian Ionică, Buzilă Majer Sebastian, Demeter Alexandru, Epuran Sorin. 

 

Pearl Beauty Center

94 comentarii

 1. Satmarean Răspunde

  Felicitari Master-Stef! Dupa o lupta inversunata, cu propriile ginduri, a castigat un nou mandat de presedinte. Nu oricine poate! E bine ca nu a fost eliminat din concurs!

  • Pacalitul Răspunde

   Ma tat mir cum o ajuns presedinte. Tata ziulica fuge dupa presa. De premiaza prietenul Dorel Coica pe cineva,top e si el acolo, sa fie la TV!

  • Simona Răspunde

   N-are stofa de presedinte.E un tinar ce se da mare. Unele ce se uita la ambalaj doar, zic ca e frumos,dar eu vad cu totul altceva. Pacat.Are o sotie frumoasa si copii frumosi.

  • Codrin Răspunde

   Di ce te strimbi asa de urit, Ms.president?!

  • Geza Răspunde

   Individul asta beneficiaza de o mediatizare excesiva.El nu realizeaza ca excesul acesta este contraproductiv,il va costa mai mult decit isi imagineaza, ca satmarenii s-au saturat sa-l tot vada si sa-l auda la TV,chiar si cind nu trebuie sa fie prezent. Daca tot e prezent atit de des ,de ce nu le explica satmarenilor ca n-are nimic comun cu Folda Security, ca firma respectiva e cea mai buna, de aceea a fost aleasa sa pazeasca aproape toate institutiile publice si sa elimine cu aceasta ocazie orice speculatii in ceea ce-l priveste.

 2. Doru Răspunde

  O organizarea extreme de proasta. Din vreo 2000 de membri,prezenti 251. Daca va veti uita la masa prezidiului veti fi cruciti! Exceptindu-l pe doctorul Enatescu, toti de la prezidiu nu-si merita locul in conducerea partidului. Cum sa-l pui pe Babut linga un geniu al umanitatii, academicianul Enatescu! Babut, prietenului lui Stef si nu numai, fost vinzator de covoare,desemnat de amicul Stef mare administrator public, viceprimarita Papici,recunoscuta prin apetitul verbal,sa nu zic diaree verbala si nu numai, muncitorul de la Romtelecom Sulea(director la aeroport) si mentorul lui Claudiu Sulea, fostul director de cabinet al lui Silaghi, actual consilier local si sotul inspectorului general al judetului, Roman. Halal PNL Satu Mare!

  • Vasile Răspunde

   Increngatura de familie. Asta e PNL Satu Mare. Parca e PCR-Pile-Cunostinte -Relatii

  • Codrin Răspunde

   Entuziasm comandat si dictat. Pentru functiile primite au ridicat sala in picioare, sa-l vada satisfacut pe Stef.

  • Sorin Răspunde

   Acuma dragul meu Doru eu nu prea fac parte din PNL sau alte partide dar il cunosc pe Claudiu si chiar si pe Roman nu te inteleg e o rusine sa lucrezi la Romtelecom ,sau era mai bine daca profesa inainte la Goldis ori poate daca era careva dinte ei astronaut poate preot sau poet de ce nu umorist sau maturator de strada sau cel mai tare si mai tare Comentac Pesimist ceva de genul tau asta fara sa te jignesc sant si eu un amarat de muncitor care mai citeste presa on-line cateodata. Scuze daca te-am jignit.

   • Doru Răspunde

    Sorin,evident nu e o rusine sa lucrezi oriunde. Poate nu m-ai inteles corect.N-am nimic cu cei doi mari liberali,dar am facut o paranteza prin care am reliefat faptul ca nu se cuvine ca la prezidiu sa ai linga un mare liberal,Enatescu, un individ ca si Babut sau un liberal nou, Sulea,ajuns politic taman director la aeroport. Apropos,Sorin,sunt doar un simplu consumator de media, nu “Comentac-Pesimist”.

    • Sorin Răspunde

     Stimate domnule Doru nu am vrut sa jignesc dar termenul de ” muncitorul de la Romtelecom” ma cam deranjat desi nu cred ca are relevanta dar daca ai observat nu o sa poti dumneata si nici eu sa numesc o persoana pusa in functie politic care desi a fost sau nu competenta sa nu fi fost schimbata dupa alegerea unui alt “regim”,ca putem sa ii spunem si asa.Cat despre personalitatea Dr. Enatescu nu cred ca sunt in masura sa ma exprim eu ,o stie tot orasul cinste lui.

 3. George Răspunde

  La prima vedere, echipa lui Stef,adica cele 30 de nume de pe bilet, e sub orice critica! Apropiatii familiei Stef si Silaghi sint la loc de cinste, dovedind ca PNL Satu Mare e un partid de familie.La Adunare a fost si circ gratis,unul cit un munte, ajuns mare sef la judet,chiar daca n-a luat examenul pentru post, dadea tonul la aplauze.S-a vazut de la o posta ca e cu propaganda! Apropos, respectivul cu chiu cu vai a ajuns functionar public. Oare are voie sa politica?

  • Alin Răspunde

   Sigur ca n-are voie un functionar public sa faca politica,insa saracu, probabil, nu a stiut, la fel ca la examen.

  • Maria Răspunde

   E clar ca e partid de familie! Daca nu lasa la liber alegerile se tem de ceva.Le poate lua locul cineva.

 4. Liberal Răspunde

  Sa va fie rusine liberalilor! Cum puteti sa ma jigniti, dindu-mi la intrare o lista cu numele celor pe care sa-i votez! E inadmisibil ca in PNL sa se procedeze astfel! Despre aceste neorinduieli va afla si conducerea de la Bucuresti!

  • Laura Răspunde

   Nu se poate ! E incredibil!Asta nu mai e partid democrat.Nu degeaba se vorbeste ca Antonescu a instalat dictatura in PNL. Se pare ca si piticii si miticii din judete au luat exemplul regelui, fiindca Antonescu Crin,vorba lui Chiliman, e monarhist, dar dupa ce candideaza pentru presedintie.

   • Dinu Răspunde

    Eu n-am avut niciodata incredere in Stef. Stiam ca daca nu era cumnatu-sau,Silaghi, nu reusea in politica.

 5. Dan Răspunde

  Si io am primit lista celor pe care sa-i votez! E scandalos!

 6. Petre Răspunde

  Bine ca n-am participat. Saptamina asta mi-au trimis un mesaj ca la adunare sa duc 24 de lei.Am sunat sa aflu ca de ce,iar respectivul,un analfabet ce nu stia cum il cheama, mi-a spus ca trebuie sa adune 30 de milioane, ca unul ce se ocupa de bani a pierdut banii partidului. Cu stupoare am aflat ca respectivul a ajuns consilier judetean si in consiliul de administratie la Apaserv si Transurban, asa ca atentie satmareni daca se pierd banii de la societatile acestea!

  • Radu Răspunde

   Cum sa mi se ceara la intrare 24 de lei, zic ca ar reprezenta cotizatia pina la finele anului. Rusine PNL! Mi-e scirba ca am avut incredere in voi! Nu mai vreau sa aud de voi!Nu voi mai participa la nicio actiune de-a voastra. V-am crezut altfel,da sinteti ca ceilalti.

  • Vasile Răspunde

   O fi ceva adevar in toate astea. Simie mi-o spus unu Buzila sa pun bani si pentru frate-meu .

  • Arnold Răspunde

   Cien se ocupa de bani la PNL? Nu secretara Denisa Caraian? Cine a luat din banii partidului?!?!

   • Petre Răspunde

    Dupa problemele cu situatiile incilcite ( cu documente, chitante,bani)se ocupa secretara,o domnisoara foarte okei,da inainte era un tinar roscovan,mereu ocupat cu vizionarea de filme,unele deocheate,mare propagandist,fapt pentru care a fost recompensat cu functii nesperate.

 7. Traian Răspunde

  La filarmonica a fost o reprezentatie pe cinste! Falsitatea ridicata la grad de arta. A fost ridicat in slavi fenomenalul Babut Domuta Dan,city-manager, presedinte Olimpia, eminenta cenusie Riscau, Gigi-soferul, un ins arogant,se zice ca ar fi fost dat afara din functia de consilier parlamentar pentru nereguli cu banii partidului si viceprimarita.

  • Satmarean Răspunde

   Si uite pe cine am ales! Am ajuns sa-i regret pe Boc si MRU! Vorba senatoarei greviste, sint mai raidecat PD-L!

   • Simon Răspunde

    Azi e anu de la mazilirea lui MRU.Vazindu-l pe Stef concentrindu-se ca sa para convingator mi-am amintit de unguentele luiM RU

 8. Radu Răspunde

  Bafta PNL Satu Mare. Cu indivizi din astia la urmatoarele alegeri n-aveti nicio sansa. Aveti nevoie de noroc sa depasiti 20%.Va maninca cu fulgi cu tot PSD, chiar daca Coica va laudat.

 9. Radu Răspunde

  Bafta PNL Satu Mare. Cu indivizi din astia la urmatoarele alegeri n-aveti nicio sansa. Aveti nevoie de noroc sa depasiti 20%.

 10. Gealatu Răspunde

  Noroc cu baloanele ca altfel era cam goala sala

 11. Merlin P. Cohen Răspunde

  Nici nu s-a terminat bine botezul Mişcării Populare, că întrebarea de pe buzele tuturor celor interesaţi, fie prieteni, fie neprieteni ai numitului ONG sau ce va fi fiind ea, este: ”Când va deveni ea un partid propriu-zis?” Că doar n-o să rămână pe veci fată mare, nedusă, cum ar veni, la altarul mai marii politici autohtone. Mai ales că mirele nu este prea greu de desluşit de pe acum.

 12. Bella Răspunde

  Mergand pe ipoteza ca presedintele e cel mai bun dintre ei, rezulta ca toti cei din sala sunt MAXIM la fel de intelgenti ca presedintele LOR. Cam la nivelul asta a ajuns liberalismul in Satu Mare. Ma poate contrazice careva din sala? Absenta oamenilor de casa ai lui Silaghi va spune ceva?

  • Petre Răspunde

   Nu e cel mai bun.Pozeaza ca e cel mai bun. Stef s-a inconjurat de oameni slabi, pupincuristi si de laudatori pentru a se evidentia.

 13. Liberal Răspunde

  da’ chiar: silaghi si ai lui de ce n-au participat?????

  • Petre Răspunde

   Silaghi n-avea loc in sala.Erau prea multe baloane,ce sa marcheze absenteismul.Nici la prezidiu n-ar fi avut loc, acolo fiind noua crema a PNL Satu Mare:Babut-Sulea-Papici,un trio formidabil ce-i place lui Stef.Nici domnul Albu, fostul viceprimar, un om respectabil, n-a avutloc la masa prezidiului, chiar daca areaceeasi functie cu domnul Enatescu!Prezenta lui ar firidiculizat marionetele partidului.

 14. Liberal Răspunde

  Faptul ca mi-au dat la intrare un biletel cu oamenii ce trebuie alesi, descalifica total aceasta conducere.

  • Zamfir Răspunde

   Nu pot accepta manipularea! Nu este in firea PNL sa influienteze vointa celui ce voteaza,dar la Satu Mare, in “partidul de familie”, se face nota discordanta. Daca nu au fost capabili sa fie convingatori prin fapte, au incercat alte mismasuri. E rusinos ca partidul Bratienilor are asemenea urmasi la Satu Mare.

 15. ... Răspunde

  cainii latra…

 16. Liberal Răspunde

  Se va incheia odata cu dictatura lui Stef in PNL Satu Mare? Numai oamenii lui peste tot. Cei care am fost cindva cu Dragos,adversarul lui Sisi, sintem lasati de izbeliste. Cit o muncit pentru PNL viceprimarita de a laudat-o intr-atit Stef,ca de ea am auzit de circa 1-2 ani. Sa numai vorbesc de copilu ala nevinovat,Babutiu sau cum ii zice. In afara de faptu ca-iprieten cuStef sau …nimic!

  • Steluta Răspunde

   Gurile rele spun ca Stef s-a jucat de-a mama si de-a tata cu nevasta lui Babut, Crina Babut Domuta…

  • Grigu Răspunde

   Du-te mah cu figurile de aici si pupa-i in cur in continuare pe boc si basescu. Ti-ai gasit si tu un rost in viata, sa imbarligi. Cauta-ti de jafurile tale de calculatoare si ia vira pana esti bine…

   • Satmarean Răspunde

    Spre deosebire de liberalii vostri satmareni, exceptindu-l pe doctorul Enatescu, care e o somitate mondiala, ceilalti sinteti liliputani, adica micuti, aproape invizibili. PNL prin concubinajul cu PSD este un partid ce si-a pierdut identitatea. Bratienii se zvircolesc in mormint vazind ce urmasi are in 2013 la Satu Mare.

 17. satmarean Răspunde

  @portalsm: nu aveti lista cu membrii biroului, alesi in urma votului democratic? Ati spus ca reveniti cu rezultatele

  • satmarean Răspunde

   @portalsm: sper ca ati scris corect, Buc Gigel, si ca nu e Buth Gigel, profesorul afemeiat mare pedelist

 18. Brigggghi Răspunde

  Pisi te pupiciii .of pisoias micut diseara te astept pe argesului.mă pregătesc pisi.sunt pistruiata ta astăzi mă îmbracă in asistenta.

 19. cocojumbo Răspunde

  brigi spune-ne cum a fost seara cu presedintele reales si cine cui a facut injecti daca te-ai imbracat in asistenta. si mai spune-ne daca halatelul de asistenta ti la dat blonda aia de la spital stii tu cine.

 20. satmarean Răspunde

  @portalsm: sper ca ati scris corect, Buc Gigel, si ca nu e Buth Gigel, profesorul afemeiat mare pedelist

 21. sătmărean Răspunde

  Trist este faptul ca din cele 49 de comentarii de aici nici unul nu e pozitiv. Asta spune multe

  • George Răspunde

   PNL Satu Mare e recunoscut ca un partid de familie. N-are cum un partid de familie sa aiba o alta imagine. E regretabil ca PNL Satu Mare promoveaza indivizi ca Babut,Riscau, Ardelean…,oameni de casa ai lui Mr.President.

 22. Levente Papp Răspunde

  Ce comentarii pozitive vreti cind cei mai multi dintre ei sint recunoscuti ca oamenii lui Stef! Nu au curaj sa iasa din birlog cei care in perioada de criza au fost angajati sau promovati in functii de conducere de Stef. Strungar, ajuns sef de birou, fara studii studii superioare, mecanic avansat inspector resurse umane, altii directori, economisti, consilieri, ingineri sefi…tot felul,la spital, la aeroport, la muzeu, la Apaserv, la alte deconcentrate. Astia se regasesc in Birou. Ce asteptati de la ei? In afara de servilism exacerbat la adresa comandantului suprem,Stef, nu au capacitatea de a face altceva. Unii nescoliti sint doar simpli propagandisti, niste gargaragii care ne-au mintit in campanie ca sa le dam votul. Si eu am gresit fata de maghiarii mei, oferindu-i votul lui Stef,in loc sa-l votez pe Csehi,dar m-a suparat foarte tare Iuliu ca n-a facut mainimic in ultimiidoi anide mandat. Acum regret ca am avut incredere inPNL.Domnul Matus Bela, ma cunoaste bine, stie ca nu spun prostii!

 23. Ilie Răspunde

  Felicitari Portal SM! Sunteti cea mai puternica echipa on-line satmareana!

 24. Satmarean Răspunde

  Felicitari si succes noii echipe!

  • Florin Răspunde

   Noua echipa e un dezastru. Unde sint liberalii adevarati? Unde e Dragos, Grunfeld, Vlaicu, Boldor, Caita? Unde au disparut? De ce domnul Albu nu a fostla prezidiu, cel putin pentru banii pe care i-a alocat partidului? A platit mai mult Babut, Roman si Sulea?

   • sătmărean Răspunde

    Aia înșirați sunt liberalii adevărați?

    • Traian Răspunde

     In comparatie cu traseistul Marc,managerul Spitalului, si cu udemeristii Vadnaj si Matus, cu pesedistii Ratiu si Buc (prin vara gata sa evadeze la PSD, de nu primeau functii si sprijin ) aia insirati sint ceva mai liberali, nu adevarati liberali, cum spune Florin.

     • satmarean

      eu as face si o distinctie intre notiunile de “liberal” si de “penelist”

     • Vasile S.

      @satmarean

      Aveti dreptate! Se impune a face o distinctie intre “liberal” si “penelist”. Nu orice penelist, membru al PNL, este liberal. Sunt foarte putini liberali adevarati. Cel care crede in Meritocratie si respecta valorile liberale e liberal adevarat. Am cunoscut un asemenea om si, spre marea mea dezamagire, si-a dat demisia din PNL pentru ca au fost incalcate valorile supreme ale liberalismului. Mi-a fost coleg si inainte de a fi membru in PNL Satu Mare. L-am apreciat pentru seriozitatea de care a dat parte si pentru modul in care a promovat valorile liberale. Pacat ca oameni ca acesta pleaca din PNL, iar indivizi fara valoare umana, pusi pe capatuiala, raman in PNL si sunt promovati. E grav ca PNL se debaraseaza de oameni valorosi!

 25. Satmarean Răspunde

  Pe scurt:
  -Stef este un analfabet in domeniul administrativ, economic (mai ales dupa Csehi) singurul lucru la care se pricepe este imaginea. Ia întrebati despre orice temă de specialitate, nu e in stare sa lege 2 fraze. Rezultate in domeniile importante din ultimii 11luni: zero
  -Papici: educatoare, in anii 90 s-a ocupat cu haine import, iar acum: viceprimar! la prima vedere pare o femeie isteată, dinamică, insă rezultatele până acum nu dau dovada acestor calitati: nu se scrie despre aceasta tema, dar se vorbește la inspectorat ca Papici a dat peste cap întregul sistem prescolar si primar, a tăiat sume imense de la copiii, e bine ca a rămas buget pentru factura de Folda Security. Puteti verifica!
  -Babut Domuta: vocabular la fel de bogat ca al unui copil de 12 ani, cunoștințe administrative zero, doar o femeie atractivă … (si pentru Domnul Presedinte)
  -Cristi Zaha de ce nu este pe poze? Oare a fost la procesul de la curtea de apel Oradea?
  -Riscau: același categorie de analfabet ca Babut sau Nutzu Ardelean (Instructor auto, actualmente director DJTS)
  -unde au fost fetele de la Gaby’s models? Aaaa, scuze, ele au fost angajate la Aeroport!
  -din păcate se poate continua lista …

  • Ilie Răspunde

   Multumesc pentru detalii! Astept sa continuati lista! E palpitant!Asa macar stim cine conduce PNL!

  • Geo Răspunde

   Cum de lipseste Sulea din Birou, seful lui Ratiu, strungarul de la Unio,ajuns cu ajutorul lui Stef agent de securitate la Aeroport, iar apoi sef de birou, chiar fara sa aiba studii superioare. Concluzia:gargara este rasplatita in PNL Satu Mare.

  • Steluta Răspunde

   Ai uitat sa spui de Stef ca il place femeile: Crina Babut Domuta, Brigitte de la Consiliu!

 26. Fara numar Răspunde

  Pozele sunt supeeer!Enateasca e cea mai cool!Stef a prins intre dinti un sambure de corcodus si nevasta-sa fara sutien sa vada lumea ca are si ea (minte) nu numai Brigy.Coica in vesnicul rol de mutulica ,iar lumea ca la circ ce dracu.Vivat natiune!

  • sătmărean Răspunde

   Cel mai tare comentariu! Râd ca prostu’

  • ardelean Răspunde

   Mda, insa Brighi e mai buna, cu sau fara bluza… . Nu ma mir ca e tentat sa-si caseze nevasta (asta daca o sa-i dea voie soacra)

 27. Liberal Răspunde

  Absenta presedintelui organizatiei judetene la alegerile celei mai importante organizatii, cea municipala, spune foarte multe! Iar faptul ca nici apropiatii acestuia nu au participat intareste faptul ca se creaza o noua falie in PNL Satu Mare. Probabil, pentru salvarea aparentelor a participat nevasta si nu amanta, dar nu e suficient.

 28. pentru satmarean Răspunde

  ai uitat de Marusca, directoare care isi bate joc de colegi si elevi, cu un trecut foarte activ gen Brigitta, dormea pe la hoteluri cu cine ghici ?

  • Liberal Răspunde

   Marusca a fost profesoara de chimie a lui Stef. Nu-i cunosc trecutul foarte bine,insa ii stiu prezentul. Datorita calitatilor de a fiapropiata de Silaghi siStef a fost desemnata consilier judetean si directorla colegiu Doamna Stanca, iar sotiorul rozaliu,numai director la AJOFM Satu Mare.

 29. somer licentiat (Babes Bolyai CLUJ) Răspunde

  Către
  Consiliul Judeţean Satu Mare

  – Domnului preşedinte ADRIAN STEF

  În temeiul art. 6 din Legea privind liberul acces la informaţiile de interes public, vă solicit să-mi comunicaţi următoarele informaţii:
  1. Numărul angajaţilor din Consiliul Judeţean şi din instituţiile subordonate (Direcţia pentru Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, Spitalul Judeţean, Muzeul Judeţean, Biblioteca Judeţeană, Aeroport, ADI – Luna Şes, ADI – Apă) la data de 1 iulie 2012 şi numărul actual de angajaţi din aceste instituţii, urmând să precizaţi numărul de posturi nou înfiinţate (de conducere şi de execuţie).
  2. Dacă în aparatul Consiliului Judeţean sau în instituţiile subordonate sunt angajate rude (fraţi, surori, nurori, cumnaţi ş.a.) sau amante ale preşedintelui sau vicepreşedinţilor Consiliului Judeţean, urmând să le precizaţi numele, prenumele, gradul de rudenie, funcţia şi salariul net.
  3. Sumele alocate de Consiliul Judeţean instituţiilor de presă locale (ziare, televiziuni, posturi de radio) din 1 ianuarie 2009 până în prezent , defalcate pe ani şi pe mijloace massmedia.
  4. Sumele alocate de Consiliul Judeţean societăţilor comerciale care au asigurat servicii de protecţie şi pază la sediu şi la instituţiile subordonate din 1 ianuarie 2009 până în prezent, defalcate pe ani şi pe societăţile executante, împreună cu procesele verbale de licitaţie şi cu contractele încheiate în acest sens.
  5. Societăţile comerciale cu care au fost încheiate contracte de asfaltare şi de deszăpezire din 1 ianuarie 2009 până în prezent, urmând să precizaţi sumele achitate acestora anual şi să anexaţi procesele verbale de licitaţie şi contractele aferente.
  6. Societăţile comerciale cu care au fost efectuate lucrări la instituţiile subordonate (ADI – Luna Şes, ADI – Apă, Spitalul Judeţean, Aeroport, Direcţia pentru Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, Muzeul Judeţean, Biblioteca Judeţeană), împreună cu copiile de pe procesele verbale de licitaţie şi cu contractele aferente.
  7. Copii de pe delegaţiile pentru deplasările în ţară şi în străinătate efectuate de preşedintele şi vicepreşedinţii Consiliului Judeţean din 1 ianuarie 2009 până în prezent.
  8. Cuantumul cheltuielilor achitate lunar de Consiliul Judeţean pentru utilităţi (gaz metan, energie electrică) şi modul de distribuire al acestora pe birouri/suprafaţă/personal.
  9. Consumul lunar de carburanţi al Consiliului Judeţean şi dacă este permisă folosirea autoturismelor de serviciu şi după program (după-amiaza sau în zilele libere) în scop personal, familial (pentru deplasări la rude sau pentru cumpărături în piaţă).
  10. Numărul de consilieri ai preşedintelui şi vicepreşedinţilor Consiliului Judeţean, urmând să-i nominalizaţi şi să precizaţi atribuţiile lor de serviciu şi salariul net de care beneficiază.
  Senator
  Valer Marian

 30. Florin Răspunde

  E foarte limpede ca exemplele negative pot sa curga!Concluzia e una singura:PNL Satu Mare e un partid de familie. El este departe de ceea ce reprezenta candva partidul Bratienilor.

 31. Geo Răspunde

  PNL Satu Mare e un un partid de familie, in care valoarea suprema e slugarnicia fatade Stef.

 32. Viorel Răspunde

  Ce s-a intimplat la Adunarea Generala a PNL Satu Mare nu are precedent. La intrare s-au primit listele celor ce trebuie sa fie votati. Organizatorul,unul, Buc sau Buth Gigel, a facut acele liste ca sa rezulte Biroul dorit de Stef. Asta dovedeste inca odata ca PNL Satu Mare e un partid de familie, unde la loc de cinste este slugarnicia fata de conducatorul mult iubit, Stef.

 33. :)) Răspunde

  In loc sa latrati degeaba mai bine v-ati vedea de caricaturile voastre de partide si de patratica voastra.
  Inteleg sa comentati in legatura cu problemele publice, desi nici acolo nu stiti care e stanga si care e dreapta insa in ce priveste viata interna a unui partid nu aveti voie sa behaiti. In cazul asta numai liberalii pot sa vorbeasca. Iar voi, astia care scrieti toti sub nick-uri false, nu sunteti, nici unul, liberali. Concluzia e: ciocu mic!

  • Satmarean Răspunde

   Nu ti-e rusine sa faci recomandari dupa ce partidul tau,evident, partidul de familie al lui Stef,este cel mai nedemocratic partid! Pina si in PSD domneste democratia de partid. Chestiunile semnalate arata starea jalnica a unui partid de familie, in care oamenii sunt promovati pe criterii de non-valoare, pe clientelism, nepotism etc. Nu stiu cum Stef a avut obraznicia de a scrie pe blogul personal ca le multumeste pentru incredere, cind ,in mod firesc, trebuia sa multumeasca pentru slugarnicie si pentru faptul ca penelistii prezenti la Adunare au votat conform listei primite la intrare.Asa ciocul mic celor ce faceti asemenea recomandari!

  • Pop Ioan Răspunde

   Spre deosebire de PNL Satu Mare partidul meu e vertical,onorabil! E “partidul” celor fara de partid! E “partidul” ce nu crede in actuala clasa politica! E “partidul” celor responsabili, ce nu fac pasul spre politica de dragul accederii la ciolanul puterii! E partidul omului de rind pentru care cel mai sfint lucru e sa-si faca datoria la locul de munca, in familie si in societate!

   • sătmărean Răspunde

    Păcat ca partidul dvs nu ajunge niciodată la putere. Deși asta e definiția democrației

 34. sătmărean Răspunde

  S-a gasit un postac de serviciu, ultimul mohican, sa ne de lectii de viata! Norocul nostru, de-acum stim ce e de facut. E de tacut, ca intr-o democratie autentica, autentic damboviteana, cu accente liberale pe ‘ici pe ‘colo. Si ne citeaza si un dicton pdlist. Buna deviza ti-ai gasit mai penelistule. Crezi ca faci bine partidului cu atitudinea asta de mahala?

 35. Papa Pius Răspunde

  Adrian Stef f…ed Crina Babut Domuta and Brigitta de la Consiliul Judetean!

 36. :)) Răspunde

  @Satmarean: behaie cat vrei la ma-ta pe legheleu, in intimitatea turmei tale nu in public, bai berbecule. In public vorbeste daca ai argumente nu iti etala frustrarile bai tembel cu funditza. E valabil si pentru restul haitei de carabusi idioti care se bat bezmetici cu capu de geamul murdar al istoriei patridului lor

  • sătmărean Răspunde

   Tu esti argumentul

  • Satmarean Răspunde

   Vocabularul tau e inadecvat. Degeaba esti frustat! Adevarul a iesit la iveala, iar asta te doare! Ma mir ca nu invoci si caprele, mai exact, pozitia celor care stau capra pentru o functie publica bine remunerata. Cel mai bine e sa taceti, oricum onoarea celor ce procedeaza asa este ireversibil patata.

 37. Ion Răspunde

  jos cu pedelestii si frustratii care comenteaza impotriva PNL. niste frustrati ordinari

  • satmarean Răspunde

   Pedelistii is jos ce mai vrei. Nu mai au de unde sa se scoboare. Nu prea ești la curent cu evenimentele politice ale ultimului an. 😉

  • Dinu Răspunde

   Satmarenii si-au dat seama ce gasca e la PNL Satu Mare! Nu au nevoie de postacii de la PD-L!

 38. Ion Răspunde

  in sensul sa dispara si la nivelul comentariilor. doar aici au mai ramas. ca in rest nu mai au nimic. @Satmarean, anonim ce esti. de ce nu-ti dai numele?

  • satmarean Răspunde

   Sunt multi satmareni. Si nu toti sunt pedelisti. Dar multi sunt frustrati, si vrei sa zici ca nu pe buna dreptate? Numele meu nu are relevanta pt ca nu sunt persoana publica, nici aleasa nici numita

  • Gealatu Răspunde

   Pentru Ion: Spusele tale dovedesc incultura si lipsa de bun-simt!PNL Satu Mare, cu o asemenea conducere, in special, cu maharul Stef, isi va arata lipsa de valoare cit de curind!

 39. @ Răspunde

  corect. doar o persoana frustrata. care sta in spatele monitorului si critica niste oameni care incearca, si reusesc sa ridice urbea aceasta la standarde europene. drumuri astfaltate si curatate, etc, etc

  • Satmarean Răspunde

   @…Penelistii satmareni sint sub orice critica! Preocuparea lor majora e sa ajunga la ciolan, la functii, nu binele comunitatii. Oameni fara caracter stau alaturi de Stef pentru interesul lor personal, pentru functii. Oamenii propusi de Stef sint in functii cheie, chiar daca n-au pregatire adecvata. Strungar de la UNIO, fara studii, sef de birou la aeroport, mecanic de la Unio, inspector resurse umane la spital, instructor auto-director la DJTS, vinzator de covoare-administrator public, sofer- consilier la Apaserv, fel si fel de figuranti din PNL Satu Mare, unii lipitori de afise, directori, sefi de birou la deconcentrate, amantele unora dintre ei platite atit in natura ,dar si cu functii publice.Asta ePNL Satu Mare! Trist ca un partid istoric are o atare conducere!

  • Cornel Răspunde

   @….Nu ti-e rusine sa faci asemenea afirmatii! Sa lauzi niste oameni ce umbla numai dupa imagine,ce fac bine doar de fata cu presa, ce se baga in seama si cind nu trebuie. Stimabile, stim cine e PNL Satu Mare. N-avem nevoie de propaganda voastra bolnavicioasa. Peste tot v-ati pus oameni ca sa sugeti cit de mult puteti din banii publici. Se stie ca oamenii vostri numiti pe functii politice cotizeaza cu 100-200 de lei/luna, insa aveti nerusinarea de a cere bani si de la amariti, in timp ce un individ incompetent, ce a pierdut banii partidului, l-ati promovat! E nesimtire crasa in PNL Satu Mare! Sa va fie rusine celor ce indrazniti sa va scoateti chipul in public si sa laudati un partid ce la Satu Mare este cel mai nedemocratic partid. Cum sa le dai membrilor ce participa la alegeri liste cu cei care trebuie votati?! Sa va fie rusine!!!

 40. Romper Răspunde

  E clar cand esti la putere multi sar la gatul tau, comentariile negative nu isi au rostul, decat arata ca ii mananca invidia pe cativa oameni de succesul alegerilor de anul trecut.

  Bravo si succes in continuare

  • Simon Răspunde

   Realitatea ii acuza, nu invidia! Deocamdata, s-au remarcat prin impartire de functii,prin fuga dupa ciolan, iar Stef prin chestiuni ce nu se pot spune in Saptamina Patimilor! PNL Satu Mare este Partidul Neamurilor si Lingailor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.