PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Primarul cere firmelor de reparaţii drumuri să lucreze non stop şi în weekend

Primarul Dorel Coica a cerut firmelor de reparaţii drumuri să lucreze non stop, inclusiv sâmbăta şi duminica, atunci când vremea permite plombări.

„Am scos pe drum toate firmele care se ocupă de reabilitarea infrastructurii. În momentul în care a fost soare s-a lucrat din plin pe Lucian Blaga, Independenţei, Careiului, se intră pe străzile laterale. Sperăm ca într-o noapte sau o  zi şi o noapte să putem finaliza şi coborârile de pe poduri, în special la Burdea unde este o groapă foarte periculoasă. S-a lucrat şi duminică, am avut din nou o întâlnire cu cei care se ocupă şi au dispoziţie de la primar la modul imperativ să profite de absolut orice oră bună ca şi temperatură să putem pune la punct infrastructura, să plombăm şi să reabilităm ce se poate reabilita”, a declarat primarul, astăzi, într-o conferinţă de presă.

Primarul roagă sătmărenii să facă sesizări pe site-ul Primăriei, urmând să se intervină cât de repede.

Imediat cum permite vremea vom lucra zi şi noapte. Cele două firme care răspund de infrastructură  au de la primar un ultimatum, lucrăm sâmbăta şi duminica fără nicio întrerupere, nu există pauză!”, a adăugat edilul.

Primarul a precizat că plombările s-au amânat puţin pentru ca plombele să aibă eficienţă, „să nu se bată joc de banii publici ca în alţi ani”.