Ultima actualizare: azi, 15:02

Locale

Primarul cere firmelor de reparaţii drumuri să lucreze non stop şi în weekend

plombare gropi Satu MarePrimarul Dorel Coica a cerut firmelor de reparaţii drumuri să lucreze non stop, inclusiv sâmbăta şi duminica, atunci când vremea permite plombări.

„Am scos pe drum toate firmele care se ocupă de reabilitarea infrastructurii. În momentul în care a fost soare s-a lucrat din plin pe Lucian Blaga, Independenţei, Careiului, se intră pe străzile laterale. Sperăm ca într-o noapte sau o  zi şi o noapte să putem finaliza şi coborârile de pe poduri, în special la Burdea unde este o groapă foarte periculoasă. S-a lucrat şi duminică, am avut din nou o întâlnire cu cei care se ocupă şi au dispoziţie de la primar la modul imperativ să profite de absolut orice oră bună ca şi temperatură să putem pune la punct infrastructura, să plombăm şi să reabilităm ce se poate reabilita”, a declarat primarul, astăzi, într-o conferinţă de presă.

Primarul roagă sătmărenii să facă sesizări pe site-ul Primăriei, urmând să se intervină cât de repede.

Imediat cum permite vremea vom lucra zi şi noapte. Cele două firme care răspund de infrastructură  au de la primar un ultimatum, lucrăm sâmbăta şi duminica fără nicio întrerupere, nu există pauză!”, a adăugat edilul.

Primarul a precizat că plombările s-au amânat puţin pentru ca plombele să aibă eficienţă, „să nu se bată joc de banii publici ca în alţi ani”.

12 comentarii

  1. Flexel Răspunde

    Ce grijuliu esti tu Dorele.In fata garii unde au lipit asfaltu cu scuipat si l-am tasat cu tavalugu cat dai garantie?Sa fi primar atat cat tin plombele lu nea Stelica!

  2. mircea Răspunde

    dorele esti tont complet , in loc de gropi bajetii fac acuma damburi , “lucreaza ” ca mortu , mai mult stau si belesc belengheru iar tu fraierule ii platesti

  3. Chilintan Alina Răspunde

    Stada Alecu russo e dezastru….

  4. maxx Răspunde

    Ci ca nea Stelica nu are personal competent?Muncitorii din spuma bufetului din satele invecinate sint in stare sa doarme si in piciore pe coada lopetii,ca calul lui Berila.Singura conditie de angajare sa fie trecuta in caietul cu datorii subsemnatul in bufetul satului

  5. Soarele Răspunde

    Asta cu “anii precedenti” este un blabla care auzim de aproape un an. Iar lucrările nu sunt cu nimic mai bune decât in anii precedenti: același firme același condiții numai ca Doctorul si Papici țin conferințe de presă de dimineața până seara! Apropo, când ati ținut conferință de presă despre buget despre investiții despre locuinte sau despre ceva concret? Numai distracție ne trebe, ciolan si fasole :(((

  6. Adriana Răspunde

    Chiar si pe ploaie, pe strada Cloşca…pacat ca nu i-am filmat si pus pe net. Urmatoarea ocazie cu siguranta nu o mai ratez 😉

  7. eveniment epocal Răspunde

    ,,După 23 de ani de independenţă editorială şi financiară, ziarul Gazeta de Nord-Vest va intra într-un cartel de presă, pentru a rezista pe piaţă în actuala conjunctură de criză economico-financiară.
    Gazeta de Nord-Vest îşi propune să redevină ziarul echidistant şi incisiv care nu i-a iertat pe liderii politici sau administrativi locali indiferent de apartenenţa lor partinică sau etnică.
    Unii au uitat se pare că Gazeta de Nord-Vest a pus cruce carierei politice a fostului primar al municipiului Satu Mare, Horea Anderco (PSD), fostului preşedinte al Consiliului Judeţean, Szabo Ştefan (UDMR), fostului senator Văsălie Moiş (FSN) şi fostului deputat Liviu Dragoş (PNL). Şi lista ar putea continua. Şi va continua.”

    In care cartel? Al alora aidoma Gazetei de Cluj?? Apoi aia nu-s prin puscarii pentru santaj si toate cele atat de dragi tuturor care poarta acest nume??

  8. mihai Răspunde

    Independenta financiara??

    ,,Atacurile in serie ale senatorului PSD Valer Marian la adresa ANAF preluate pe larg in ziarul Gazeta de Nord-Vest vin pe fondul intrarii in insolventa a societatii care editeaza publicatia editata in Satu-Mare, potrivit portalului instantelor de judecata. Valer Marian a fost pina in 2008 (momentul intrarii in Parlament) director general al firmei SC Nord Vest Trust Media SRL, care editeaza Gazeta de Nord-Vest (vezi declaratia de avere).

    Deschiderea procedurii insolventei in cazul SC Nord Vest Trust Media SRL a fost solicitata de ANAF in august 2010, cauza fiind acumularea unor datorii la bugetul de stat de aproximativ un milion de lei. Cererea, depusa la Tribunalul Satu Mare, a fost aprobata, sentinta fiind de deschidere a procedurii insolventei, cu lichidatorul Euro Insolv SPRL.

    ANAF s-a inscris la masa credala.

    Actionar majoritar al SC Nord Vest Trust Media SRL este Razvan Mircea Govor, fost co-actionar impreuna cu senatorul PSD Valer Marian intr-o alta societate comerciala.​”

    Mandria Satmarului, ce mai! Publicatie care s-a evidentiat prin ,tineti-va bine, ECHIDISTANTA si INCISIVITATE! dA, ati dost neiertatori, in a rascoli pana si asternuturile celor care nu va canta in struna!

  9. Gheorghe Bodea Răspunde

    Odoreu Apa cind va incepe, cai pericol sa mergi cu masina sau cu bicicleta incepeti odata ca ne-am saturat de promisiuni si vorbe frumoase, sa fie intr-un ceas bun

  10. Andrei Simionescu Răspunde

    Gazeta de Nord Vest e masina de propaganda a unei parti din PSD folosita pentru presiune si santaj impotriva tuturor celor care nu le fac plecaciuni sau nu cotizeaza la buzunarele lor. Oare de ce DNA-ul nu ii cerceteaza pe banditii de Valer Marian si Govor? Marian intr-adevar ar putea achitat de toate instantele cand se va realiza ca nu are descernamant.

  11. Unu' Răspunde

    Dorele, opreste hotia si debandada pe banul meu si celorlalti concetateni!!! Nu-i pune pe oligrofenii de drumari sa asfalteze pe ploaie sau fara sa curete mai intai gropile, ca in 3 luni se strica la loc!

  12. sorin Răspunde

    Da, Dorele, opreste hotia!!!!

    ,,2012 Alegeri locale”
    Contractul Social pentru Satu Mare cuprinde mai multe puncte, reprezentând obiective pentru realizarea cărora Dorel Coica garantează cu semnătura sa: „În cazul în care, în baza votului alegătorilor, voi deveni primarul municipiului Satu Mare, dar nu îmi voi îndeplini obiectivele, consimt să-mi pierd mandatul, la cererea alegătorilor, în urma unui referendum local”.
    ,,El se angajează astfel, să creeze noi locuri de muncă prin atragerea mai multor investitori în oraş, cărora le va crea un cadru fiscal favorabil’’.(Florisal, Folda , Tehnic Assist?!!)

    ,,De asemenea, este hotărât să atragă mai multe fonduri europene pentru dezvoltarea infrastructurii şi să asigure accesul egal al sătmărenilor români şi maghiari atât la locurile de muncă existente, cât şi la cele nou-create’’. (Cate noi locuri de munca au aparut in Palatul administrativ??, la nivel de Primarie, Consiliu local, Consiliu judetean?)

    ,, Alte obiective importante pe care le are în vedere Dorel Coica în calitate de viitor primar sunt construirea unui număr de 1.044 locuinţe sociale, în parteneriat public-privat între Primărie şi întreprinzători, dar şi termoizolarea tuturor blocurilor de locuinţe, în acelaşi sistem de parteneriat.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.