PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Accident provocat de primarul din Păuleşti, beat la volan. A rupt un stâlp și distrus o mașină (FOTO& VIDEO)

Primarul comunei Păuleşti, Nagy Iosif, a provocat astăzi un accident de circulaţie la intrare în Ardud, el distrugând un stâlp dar şi maşina de serviciu care a ars în totalitate. Acesta avea o alcoolemie de 1,15 ml/l în aerul expirat.

 Şeful Poliţiei Ardud, Viorel Variu a declarat că evenimentul rutier a avut loc în jurul orei 11,00.

Primarul se afla singur în autoturism iar după impact a fost proiectat pe locul din dreapta față. Adunați la fața locului oamenii l-au scos din mașina care a început să ia foc. Localnicii au povestit că primarul era sub influența băuturilor alcoolice, neputând discuta cu el.

Ana Berinde, cea care l-a scos din autoturism a povestit că practic primarul, cu sânge pe faţă, nu era în stare să se ajute pe el, el spunând doar că totul este în ordine, fără să încerce să coboare din autoturism, chiar dacă ieşeau flăcări de sub capotă.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat 1,15 la mie în aerul expirat, dar precizez că se vor recolta și probe biologice în vederea stabilirii exacte a alcoolemiei”, a spus Variu.

 

primar Paulesti accident

 

Primarul a fost preluat de o ambulanţă şi transportat la spital pentru investigaţii. El nu a vrut să facă declaraţii.

Autoturismul Dacia Logan, care avea numerele de înmatriculare SM 13 PAU a fost distrus în totalitate. Incendiul a fost stins de pompieri. Totodată a fost distrus și gardul unei case.