PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Concursul de director general al Teatrului de Nord a fost anulat

Teatrul de Nord Satu Mare

Concursul de director general al Teatrului de Nord a fost anulat și va fi reluat în urma contestațiilor depuse de candidații declarați respinși, Andrei Mihalache și Gelu Badea.

Viceprimarul Marcela Papici, membru în comisia de concurs, a declarat pentru PortalSM, că acest lucru a fost hotărât de Comisia de Soluționare a Contestațiilor.

Reamintim cititorilor că la începutul lunii iunie s-a desfășurat concursul pentru ocuparea postului de director general al Teatrului de Nord Satu Mare, concurs la care au participat trei candidați. În urma ultimei probe, a interviului, a fost declarat admis actorul Sorin Oros, regizorii Andrei Mihalache și Gelu Badea fiind respinși.

În termenul prevăzut pentru depunerea contestațiilor, cei doi candidați respinși au depus contestații, iar comisia de soluționare întrunită luni, 10 iunie, a admis cele două contestații și a decis anularea concursului invocând motivul de nerespectare a termenului de 24 de ore între momentul depunerii proiectului de management și concurs.